Bentsebro legesenter

Kontakt

Telefonnummer23 18 31 0023 18 31 ...
Sandakerveien 78 0484 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Om vurderingene
Samlet vurdering
(189)
189 vurderinger
Tilgjengelighet
(145)
145 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(155)
155 vurderinger
Service
(135)
135 vurderinger

Siste vurderinger av behandlere ved Bentsebro legesenter

Ingen empati !

Lege: Stein Vidar Haudemann-Andersen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg valgte denne legen fordi han hadde ledig plass og at han holdt til "rett rundt hjørnet" noe som var veldig praktisk. Jeg googlet legesenteret først og fant forum innlegg som sa klart fra om å styre unna denne legen. Jeg tenkte at det kan umulig være så ille som de skriver og bestemte meg for å ikke tro på det jeg leste. Men aldri har jeg tatt så feil før...

Etter første møte med denne legen, gikk jeg ut med en "sint" følelse, jeg hadde gruet meg i flere år om å be om hjelp og få henvendese til psykolog, jeg fikk bare et kaldt svar om å ta fram gulesider og ringe private psykologer, ikke noe han kunne hjelpe meg med. Det er for så vidt et klart svar etter boka, men følelsen av å bli så lite hørt vær helt forferdelig. Jeg tok tak i det selv, slik han ba meg om, i ettertid er jeg bare sint på han, da jeg nå er fullstendig klar over at jeg hadde rett på hennvendelse til psykolog.

En annen ting jeg reagerte kraftig på var dette med kontant betaling inne på kontoret hans.. Etter timen ba han alltid om kontant betaling, og drar fram "kontant-skuffen" sin.. jeg spurte hvorfor jeg ikke kunne betale ute i resepsjonen med kort, men da bare mummler han litt irritert og sier at han helst vil ha kontant. Jeg betalte kontant de første gangene, men så var det nok for meg og jeg dro kortet ute i resepjonen.

Jeg opplever denne legen som dyktig medisink, men udugelig når det kommer til lytting og forståelse. Du skal ha et veldig sterk selvbilde og være veldig trygg på deg selv hvis du går til denne legen.

Styr unna

Lege: Stein Vidar Haudemann-Andersen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Var alltid stresset og veldig forsinket. Opplevde 2 ganger at han bommet totalt med diagnosen. Byttet og fikk meg ny fastlege etter kort tid og er kjempefornøyd med min nye lege.

Dyktig lege

Lege: Stein Vidar Haudemann-Andersen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Har hatt han som fastlege i et halvt års tid. Opplever han som medisinsk og faglig dyktig. En lege med mye erfaring, og er tydelig i sine ytringer. En dag jeg var innom med et av barna (jeg hadde han ikke som fastlege da), viste jeg han samtidig en kul av væske jeg hadde på hånda. Hadde hatt den der i 2-3 mnd, den var plagsom og vond, men min egen fastlege kunne ikke gjøre noe med det. Han forklarte meg med engang hva det var, og kunne fjerne den der og da ved å trekke ut væsken med en sprøyte. Kulen og vondtene ble borte!! Jeg ble imponert, og byttet fastlege til han. Selv om han kan virke litt stresset av og til, så opplever jeg allikevel at han tar seg tid til å forklare, samt begrunne sine avgjørelser hvis du spør om noe. Virker veldig pro skolemedisin, og får en følelse av at det er det beste til enhver tid (også svangerskap). Kjenner jeg er skeptisk til medisin/piller i svangerskap (har hatt både pollenallergi og kvalme), men han har bare skrevet ut store mengder til meg, og sier det er helt ufarlig. Sikkert ufarlig, men dog...

En god lege

Lege: Stein Vidar Haudemann-Andersen Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde Andersen som fastlege i 4-5 år, og gikk en del til ham fordi jeg ble utbrent og slet med det en stund. Jeg oppfatter ham som en dyktig lege, men ganske stresset og ikke spesielt flink til å lytte. All behandlingen jeg har fått av ham har vært god, og da jeg hadde problemer med Nav (fikk ikke kontakt med dem i det hele tatt) hjalp han meg med å rydde opp i fastsettelse av arbeidsprosent, selv om jeg tror han strengt tatt ikke hadde lov til å bare bestemme prosenten slik han gjorde. (Nav skulle egentlig gjort det, men når ikke vi fikk kontakt med dem, så...)

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.