Tannlege Åshild Høva-Forsberg

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Briskebyveien 2 0259 Oslo
Tannlege Åshild Høva-Forsberg holder til i Oslo

Siste vurderinger av Tannlege Åshild Høva-Forsberg

Hyggelig og lærerikt

Pris

Åshild Høvda-Forsberg er sympatisk og dyktig, og har alltid satt av tid til å gjøre perfekt arbeid. Jeg synes alltid jeg lærer noe nytt når jeg kommer innom, - små fun-facts om faget. Det gjør selv en person med «tannlegeskrekk» roligere. Lokalene og utstyr er også tipp topp.

Hyggelig og effektiv

Pris

Åshild Høva-Forsberg har vært min tannlege siden hun overtok praksisen på Riddervolds plass. Hun er hyggelig, rolig og effektiv. Hun tar i bruk de nyeste hjelpemidlene, noe som bidrar til å redusere smerte. Et eksempel er fjerning av tannstein, som jeg alltid har gruet meg til. Setter også pris på at hun husker hva vi snakket om året forut, og spør hvordan det har gått med meg siden.
Arne Simonsen

Veldig behagelig tannbehandling

Pris

Tannlege Åshild Høva-Forsberg gir en veldig god og grundig tannbehandling. Hun tar seg god tid til å forsikre seg om at alt blir riktig utført. Hun er en veldig hyggelig og behagelig person. Nå som deler av tannbehandlingen dekkes av Helfos frikort, blir behandlingen heller ikke dyr.
Hun er lett tilgjengelig, når det er behov for det.
Tannlege Åshild Høva-Forsberg kan anbefales på det sterkeste.

Anbefales på det varmeste

Pris

Vennlig, varsom og grundig. Alltid hyggelig, presis og blid. Flink til å forklare og flink til å følge opp

Kvalitet og kompetanse

Pris

Høy faglig kvalitet. Varme lokaler, personlig touch og rå kunnskap. Noe helt annet, og mye bedre, enn en hvitmalt, glatt markedsført klinikk. Spisskompetanse til svært solidariske priser.