Blogg

Blogg

Hva gjør en karkirurg?

Har du lurt på hva en karkirurg gjør? Det har vi og. Eller, rettere sagt, vi trodde det var en lege som kun opererte hjertene til folk.

Men der tok vi feil. Vi har snakket med karkirurg Øyvind Werpen Skoe ved Hamarklinikken. Han forteller hva en karkirurg gjør.

Trenger du en karkirurg? Vi gir deg en oversikt:

Karkirurger som jobber privat i Norge.

Les mer

Hvordan klage på feilbehandling eller søke om erstatning

Fra tid til annen får vi inn vurderinger av leger som kan tyde på at det foreligger feil eller utilstrekkelig behandling eller diagnostisering. Av juridiske årsaker er vi forhindret fra å publisere de fleste vurderinger som inneholder anklager om feilbehandling eller feildiagnostisering. Våre sider er derfor ikke det rette stedet å ta opp slike saker.

Dette betyr ikke at denne typen saker ikke er viktige! Dersom du mener at du kan ha blitt utsatt for feilbehandling eller feildiagnostisering oppfordrer vi deg derfor til å vurdere å gå videre med saken på følgende måter:

  • Klage til statsforvalteren (tidligere ...
Les mer

Står du på lure-venteliste?

Vi ga nylig ut en rapport som så på mulighetene nordmenn har for å bytte fastlege. Vi fant at mange, over en kvart million, står på venteliste for å få ny fastlege. Og mange må vente i flere år.

Da vi arbeidet med rapporten fant vi ut at noen av de som har bedt om å bytte fastlege er ekstra uheldige. Vi kan nå avsløre at over 12 000 nordmenn står på venteliste hos fastleger som har låst sine lister. Det vil si at de ikke tar imot noen nye pasienter i det hele tatt. Selv om andre ...

Les mer