Logo for Dr Dropin Fysikalske, avd Sandvika Fysioterapi

Dr Dropin Fysikalske, avd Sandvika Fysioterapi

Logo for Dr Dropin Fysikalske, avd Sandvika Fysioterapi

Om

Klinikken ligger sentralt i Sandvika, like ved bussterminalen, og er samlokalisert med treningskjeden EVO.

Tidligere Sandvika Fysioterapi.

Universell utforming og gode fasiliteter. Betalt parkering.

Erfarne helsepersonell i tverrfaglig team med fysioterapeuter, kiropraktorer og psykologer.

Telefonnummer 404 31 040 404 31 0 ... Nettsted
Leif Tronstads plass 7 1337 Sandvika
Bestill time

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Dr Dropin Fysikalske, avd Sandvika Fysioterapi

Beste fysioterapeuten!

Fysioterapeut: Steinar Heiberg Skrevet

Jeg opplever at Steinar ser og hører hele meg, ikke bare kneet mitt. Han undersøker grundig, forklarer og instruerer tydelig og forståelig, prøver ulike innfallsvinkler, gir ikke opp. Vet hva han driver med. Trygg og hyggelig. Anbefales varmt!

Takk for din profesjonalitet, Sigurd!

Kiropraktor: Sigurd Stubberud Skrevet

Jeg anbefaler Sigurd på det sterkeste, en profesjonell kiropraktor og en varm og hyggelig person som alltid møter deg med et stort smil! Rett etter den første timen kjente jeg at smertene forsvant! Takk !!

Tar plagene på alvor

Fysioterapeut: Steinar Heiberg Skrevet

Har vært i behandling hos Steinar Heiberg ifm rehab etter albueskade og kneplager relatert til løping. Fikk inntrykk at han tar plagene mine på alvor, er faglig dyktig. Han tilpasser behandlingen og prøver ulike tilnæmringer for pasientens beste.

Veldig kunnskapsrik og imøtekommende

Fysioterapeut: Maren Kjølstad Skrevet

Fikk veldig godt førsteinntrykk, veldig god hjelp og god oppfølging på skaden. Hun viste meg øvelser og gikk i dybden. Tipp topp!

Anbefaler Steinar Heiberg

Fysioterapeut: Steinar Heiberg Skrevet

Jeg har vært til behandling hos Steinar flere ganger. Både for håndleddet og skulderen. Han har god kunnskap, er effektiv og grundig. Han er også en hyggelig person som kommuniserer godt med pasienten.

Jeg anbefaler han gjerne som fysioterapeut!