Scott Meyer Morris
Opplevde ham skråsikker, bedrevitersk og samtidig stresset og flakkende i kontakten. Godt mulig han er flink, og at dette var en dårlig dag for ham, men jeg følte meg i liten grad tatt på alvor og ble utrygg på de svarene jeg fikk. Selv om behandlingen jeg fikk fungerer bra. Beklager, men dette var et dårlig bytte etter forgjengeren T.B.Malmo!
Har vært hos denne legen ved et par anledninger med min sønn. Opplevde å ikke bli hørt eller tatt på alvor. Legen foretok ikke grundige undersøkelser, virket stresser og lite interessert.
Jeg blei tatt godt imot. Grundig og gjennomgående undersøkelse. Følte at jeg blei tatt på alvor. Han er rask og effektiv på en måte uten at man føler det er hastverk. Han har vært forsinket noen ganger, men uansett så anbefaler jeg han til andre.
Føler at han ikke tar meg og mine problemer på alvor. Når man kontakter legen fordi man har vondt og er fortvilet , føler man seg rimleg liten da han ikke engang rørter ved deg eller gir deg noen råd. Fikk noe smertestillende... Og forlot legekontoret med gråten i halsen.
Man skal ikke grue seg, føle seg dum og til bry når man går til sin lege. Det har jeg gjort hver gang jeg har hatt time hos han. Har satt meg på venteliste for ny lege og vil bruke Volvat frem til det. Skal ikke tilbake!
Inntrykket min var en arrogant ung lege som trippet med bena, tvinnet kulepennen mellom fingrene og sa uff når pennen falt i bakken. Ung fyr med lite kunnskap om sykdommer, ble ikke tatt seriøst, første og siste gang jeg går til denne legen. Karakter 0