Mohammad Suleman Akram
Tilleggskompetanse
- Sakkyndig barnelov
- Sakkyndig barnevern
- Kurs i akuttmedisin og volds- og overgrepshåndtering for arbeid i legevakt
Veldig fornøyd med den første kontakten med Dr. Akram. Rask respons, gode råd og svært hyggelig og profesjonell på telefon. Anbefales!
Hadde kun en kort konsultasjon, men han var svært betryggende og fikk roet ned min nervøsitet med fakta.
Har vært her to ganger og sitter igjen med et veldig godt inntrykk. Føler at jeg blir hørt og får hjelp, og at dr. Akram har mye god kunnskap.
En svært kunnskapsrik og profesjonell lege som tar seg tid til å lytte. Jeg følte meg trygg og godt ivaretatt gjennom hele konsultasjonen. Legen er dyktig til å finne gode løsninger på utfordringer og forklarer ting på en forståelig måte. Viser stor omsorg, engasjement og faglig trygghet. Anbefales på det sterkeste.
En utrolig dyktig, forståelsesfull og profesjonell lege. Da jeg ble dårlig, tok han situasjonen på alvor, handlet raskt og henviste meg videre til riktig instans, slik at jeg fikk hjelpen jeg trengte.
Han kommuniserer godt, lytter og viser stor faglig trygghet. Jeg opplevde at han gjorde mer enn det som kunne forventes for å sikre at jeg fikk riktig oppfølging. Jeg følte meg godt ivaretatt og kan på det varmeste anbefale han videre.