Profilbilde av klinisk ernæringsfysiolog Synnøve Halvorsen

Profilbilde av klinisk ernæringsfysiolog Synnøve Halvorsen
Klinisk ernæringsfysiolog
  Tilbyr videokonsultasjon

Om

Synnøve Halvorsen er klinisk ernæringsfysiolog med mastergrad fra Universitetet i Bergen, og har bred erfaring fra både spesialist- og primærhelsetjenesten. Hun har vært tilknyttet Stavanger universitetssykehus, Frisklivssentralen, samt samarbeidsprosjekter med institusjoner som Lovisenberg Sykehus, Revmatikerforbundet og Norges Skiforbund. Gjennom disse engasjementene har hun utviklet inngående kompetanse innen varig vektnedgang, kosthold for trening, RED-S, utfordringer knyttet til matrelasjoner, diabetes og underernæring ved kompleks helseproblematikk. Halvorsen har et tydelig fokus på å tilby konkrete og evidensbaserte kostholdsråd, slik at endringene enkelt kan implementeres i dagliglivet. Med henne får du en målrettet samarbeidspartner som gir oppfølging, justerer tiltak underveis, og ivaretar både varige resultater og et helsefremmende forhold til mat.

Spesialisert innen:

• Underernæring – kreft & nevrologiske sykdommer
  • Ufrivillig vekttap – dårlig appetitt
  • Revmatiske lidelser

Utdanning og erfaring:

• Klinisk ernæringsfysiolog (MSc), femårig profesjonsløp med mastergrad fra Universitetet i Bergen
  • Sertifisert veileder i PED-t kostholdsterapi for overspisingslidelse.
  • God poliklinisk erfaring fra veiledning innen flere ernæringsemner og klient-/pasientarbeid utenfor spesialisthelsetjenesten. Spesielt dyktig innen hjelp for varig vektnedgang, idrettsernæring og restitusjon, ulike diabetes-diagnoser og for gravide og ammende.
  • Involvert i flere tverrfaglige interne og eksterne insentiver som for eksempel helseattestordning for Norges Skiforbund, samarbeid med Lovisenberg Rehabilitering for personer med alvorlig sykdom, og Revmatikerforbundet.
  • Stavanger Sykehus (SUS) diabetespoliklinikk.
  • Styremedlem i Norsk Interesseforening for Diabetes i Svangerskap.
  • Frisklivssentral, ansvarlig KEF med ansvar for kostholdsveiledning innen en rekke helseplager.
  • Hun har også sterk erfaring fra arbeid i hjemmesykepleien hvor hun har hjulpet personer med lav appetitt og/eller undervekt, på grunn av tilstander som kreft, Parkinson, buksyttkjertelproblematikk og fordøyelsesutfordringer.

Autorisasjon (2021)

Offentlig avtale

Nei

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Synnøve Halvorsen

Veldig fornøyd

Klinikk: Klinikk Kostholdsendring Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med oppfølgingen jeg har fått hos Synnøve. Hun er trygg å prate med, samt faglig dyktig!

Anbefales varmt!

Klinikk: Klinikk Kostholdsendring Skrevet

Lett å få tillit til. Kommuniserer tydelig og virker oppriktig opptatt av å hjelpe meg! Tusentakk!!!

Trygg, faglig sterk og god til å skape varige endringer!

Klinikk: Klinikk Kostholdsendring Skrevet

Følte meg sett og forstått fra første time. Synnøve er utrolig kunnskapsrik, men samtidig veldig jordnær og lett å snakke med. Hun gir konkrete råd som faktisk fungerer i en travel hverdag, uten pekefinger eller ekstreme opplegg. Oppfølgingen gjorde det mye lettere å holde motivasjonen oppe og skape varige endringer.

Jeg anbefaler Klinikk kostholdsendring👌

Klinikk: Klinikk Kostholdsendring Skrevet

Veldig nyttig og motiverende å få oversikt og metodisk tilnærming til ernæring ved aktivitet og lite aktivitet. Med tydelige mål og en god verktøykasse, har jeg endret kosthold, gjennomført vektreduksjon og stabilisert vekten. Jeg får god oppfølging i en tid hvor motivasjonen til videre vektreduksjon er vanskeligere. Ønsker du endringer i kosthold så ikke nøl med å søke profesjonell hjelp! Jeg anbefaler Klinikk kostholdsendring👌

Veldig fornøyd

Klinikk: Klinikk Kostholdsendring Skrevet

Veldig fornøyd med oppfølgingen jeg har fått av Synnøve. Opplever å bli møtt og forstått med mine utfordringer. Hun er faglig dyktig og har gode verktøy som har hjulpet meg på veien til varig vektnedgang.