Asbjørn Bilben Amundsen

Kiropraktor

Autorisasjon (2018)

Klinikk Andersen Skjetten Telefonnummer63 84 04 0463 84 04 ...
Nordens vei 15 2013 Skjetten
Nydalen Medisinske Senter Telefonnummer23 00 79 0923 00 79 ...
Nydalsveien 33 0484 Oslo
Ryggspesialisten Telefonnummer400 28 410400 28 4 ...
Glads vei 20 0489 Oslo
Asbjørn Bilben Amundsen er kiropraktor i Lillestrøm og Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Asbjørn Bilben Amundsen

Ekte Problemløser

Klinikk: Ryggspesialisten Skrevet

Jeg dro til Asbjørn med et komplisert og langvarig problem med den thorasic område i mitt ryggen etter et fall på isen. Han var veldig tålmodig med å prøve å forstå problemet og det jeg hadde prøvd tidligere. Han viste ekte interesse for å finne roten til problemet, noe mange andre kiropraktorer ikke har gjort. – med tanke på at MR-/CT-skanningene mine ikke var klare til å forklare hvorfor jeg fortsatt hadde smerter nesten 1,5 år etter ulykken. Vi lagde en plan, og han jobbet med akkurat det problemområdet, hvor jeg tidligere har opplevd at mange kiropraktorer bare har knekket hele kroppen min og ikke egentlig fokusert på å finne det egentlige problemet. Han er heller ikke redd for å anbefale pasienter til andre mer spesialiserte for dypere diagnostiske metoder, og han kommuniserer direkte med de og samtidig fungerer som hoved kiropraktor.

Kontor beliggenheten er lett å komme til, gratis parkering, og Asbjørn er vennlig og kompetent

Profesjonell og kunnskapsrik

Klinikk: Ryggspesialisten Skrevet

Asbjørn er en dyktig kiropraktor som hjalp meg med ryggsmerter. Han gir også gode råd for å forebygge iddrettskader.

Profesjonell, kompetent, en god sjef over min rygg

Klinikk: Klinikk Andersen Skjetten Skrevet

Har fått god hjelp til ryggvondt, hofte og bekken. God miks av kiropraktorbehandling og god veiledning på øvelser som kan hjelpe på problemene. Forklarer godt sammenhenger og konsekvenser slik at jeg forstår bakgrunnen for problemene. Er åpen om hva som kan la seg behandle og hva som må bygges opp gjennom øvelser eller annen hjelp.

Helt FANTASTISK! Anbefaler Asbjørn på det Sterkeste!

Klinikk: Ryggspesialisten Skrevet

Asbjørn vet virkelig hva han gjør.Veldig imøtekommende, Han viser at han bryr seg og vil hjelpe.Takk

Fort bedre etter nakkeslengskade

Klinikk: Ullevål Kiropraktorklinikk Skrevet

Kom til Asbjørn med kroniske nakkesmerter etter en nakkeslengskade. Jeg fikk raskt ett bra inntrykk da han ga meg en grundig undersøkelse av nakken i forkant av behandling som gjorde at jeg følte meg trygg før første behandling. Jeg ble fort bedre i nakken allerede etter en behandling og fikk god oppfølging videre som også inkluderte spesifikke hjemmeøvelser og videre tverrfaglig samarbeid med fysio og fastlege. Anbefales for alle med kroniske nakkeplager!