Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Profesjonell og dyktig plastikkirurg

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg vurderte flere alternativer for korreksjon av «tunge» øyelokk. Da jeg kom til Hilde anbefalte hun panneløft og ikke øyelokkoperasjon.
Jeg fikk god informasjon om selve operasjonen, dagene etter og forventet resultat.
Resultatet er jeg meget fornøyd med. Det er ikke behov for ytterligere justeringer, så Hilde hadde helt rett i sine vurderinger.

De varmeste anbefalinger

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg er en kvinne på 65 år og i dag har det gått 13 dager siden Hilde Bjærke opererte meg (face-/hals-løft). Stingene ble tatt i går. Prosessen har forløpt uten komplikasjoner av noe slag, og resultatet er blitt MEGET TILFREDSSTILLENDE! Fullt ut mulig å se hvor fint dette ble/blir, selv så kort tid etter operasjonen. Nesten utrolig.

Jeg skal ikke kjede leserne av denne evalueringssiden med å gjenta alle de positive lovordene som preger 99,5% av Hilde Bjærkes tilbakemeldinger her, men nøye meg med å slå fast at jeg kan underskrive på dem alle.

Hilde Bjærke har mine beste anbefalinger!

Trygg og god person og kirurg

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Fra jeg var på konsultasjon har jeg følt meg i trygge hender, og ble helt sikker på at jeg ville gjennomføre operasjonen. Både tiden før, under og etter har jeg ikke angret! Anbefaler Thomas på det sterkeste

Veldig fornøyd med både kirurg og resultat

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg er strålende fornøyd med resultatet Thomas utførte på meg. Jeg tok både bryst løft m/ reduksjon, og 6 mndr senere tok jeg brystforstørrelse med proteser da det ble anbefalt for best mulig resultat. Utgangspunktet mitt var nok av den litt mer utfordrende, men her tok Thomas seg god tid til å både se og forklare hvordan han skulle hjelpe meg. Sammen kom vi frem til et resultat jeg ble kjempe fornøyd med! I etterkant av operasjonen ringer han for å høre hvordan det går, og for å svare på eventuelle spørsmål. Han var også tilgjengelig på sms og svarte så fort jeg hadde spørsmål eller trengte råd.

Jeg hadde definitivt brukt Thomas og hans dyktige teamet igjen, og anbefaler han sterkt videre hvis du er på jakt etter en dyktig kirurg som både ser deg og utfører en grundig jobb.

Over all forventning

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Har vært hos Cosmo Clinic og Dr. Thomas Berg for bodylift og brystløft. Resultatet er over all forventning!! Magen er flat, arret er plassert perfekt ifh trusekant, meget pent utført. Brystløftet er også veldig pent arbeid, de strutter og er endelig der igjen de skal være:)
Skal tilbake om noen måneder for brystimplantat.

Dr. Thomas Berg er utrolig engasjert, kunnskapsrik og omsorgsfull. Han lytter til deg og gir veldig god veiledning både under konsultasjon, på operasjonsdagen og ikke minst i etterkant. Veldig god oppfølging, svarer rask på sms.

Anbefaler Thomas og Cosmo Clinic til alle som vurderer operasjon. Her vil du være i de beste hender fra du kommer inn på klinikken og til du går ut derfra :) :)