Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

objektiv og vennlig

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Dr. Thomas utførte en brystforstørrelse med implantater på meg. Det har gått 3 måneder siden operasjonen, og effekten er fantastisk!
Under konsultasjonen fikk jeg muligheten til å prøve implantater i forskjellige størrelser, og det viktigste for meg var en 3D-visualisering, som ga meg et innblikk i den endelige effekten av prosedyren. Under konsultasjonen forklarte legen alt grundig.
Operasjonen og oppholdet på klinikken var raskt og veldig positivt. Jeg følte meg ivaretatt. Etter 3 dager ringte legen meg og spurte hvordan jeg hadde det, jeg kunne også ringe når som helst hvis jeg hadde noen spørsmål.
For å oppsummere, Dr. Thomas var 100% nøyaktig, størrelsen på implantatene er perfekt for figuren min, alt grodde fint. Jeg anbefaler Thomas og Cosmo-klinikken på det sterkeste!!! ☺️

Gode result og trygg prosess

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Gjorde bukplastikk med rafing (reparasjon av diastasis rekto), fettsuging og brystreduksjon. Meget fornøyd med resultatet men også prosessen og kommunikasjonen underveis. Mistet 19 cm rundt midjen som er helt ekstremt.
Opplever at Thomas er ekstremt ærlig og pålitelig og gir råd basert kun på faglige vurderinger, ikke hva jeg «vil» høre eller hva han «vil» selge. Jeg personlig satte også pris på at han var god på å nyansere og problematisere når jeg har trengt det heller enn å gi enkle svar.

Gjorde også masse research på forhånd om teknikker, og fant ut at Thomas bruker en uvanlig men optimal kombinasjon med en suturteknikk som av mange kirurger går som «drainless» (uten dren), men han bruker likevel dren en dag eller to ifb bukplastikk. Jeg oppfatter det som at denne kombinasjon vitner om at han opererer med beste håndverket (drenløse suturer) men likevel gadd å bruke dren en kort tid for optimale resultat.

Veldig fornøyd med hele opplevelsen, og utrolig glad at jeg gjorde dette.

Dyktig og trygg

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Thomas var svært flink til å se hva som passet min kropp. Det merkes at han har lang erfaring. Jeg fikk god informasjon og følte meg trygg og ivaretatt. Fikk god oppfølging etter operasjon og det føltes trygt at jeg kunne sende melding eller ringe dersom jeg hadde spørsmål. Anbefaler Thomas på det sterkeste!

I trygge hender

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg hadde vurdert hals/face lift i et par år. Men jeg var engstelig for å ikke velge riktig person til å gjøre dette inngrepet på meg, eller for å ende opp med å ikke se ut som meg selv. Så fikk jeg høre om Hilde Bjærke. Etter en konsultasjon med henne var jeg ikke i tvil lenger. Dette ville jeg gjøre, og det måtte være akkurat henne som skulle gjøre det. Jeg har følt meg i trygge hender hele veien og resultatet er over all forventning. Tusen takk til Hilde - nå gleder jeg meg til å blomstre i sommer.

Meget fornøyd

Lege: Tomm K Bjærke Skrevet

For 10 år siden fikk jeg innsatt anatomiske brystimplantater ved en annen klinikk. Etter så lang tid bestemte jeg meg for å bytte til implantater av ny generasjon. Min kirurg denne gangen var Tomm – og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med valget.

Fra første stund var han utrolig hyggelig, profesjonell og tok seg tid til å forklare alt grundig. Under operasjonen viste det seg at de gamle implantatene hadde vridd seg og var omgitt av kapseldannelse. Tomm fjernet kapslene og byttet ut implantatene – og resultatet ble fantastisk. Brystene mine er nå myke, naturlige og vakre.

Jeg kan varmt anbefale Tomm som kirurg. Han er dyktig, tillitsvekkende og virkelig opptatt av pasientens velvære og det estetiske resultatet. En ekte fagperson med hjerte for det han gjør.