Cosmo Clinic AS

Kontakt

Telefonnummer21 05 56 6021 05 56 ...
Sandakerveien 114 b 0484 Oslo
Vis kart

Tilknyttede personer

Brukernes vurderinger

Samlet vurdering
(284)
284 vurderinger
Tilgjengelighet
(227)
227 vurderinger
Tillit og kommunikasjon
(241)
241 vurderinger
Service
(228)
228 vurderinger

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Fantastisk kirurg og klinikk med profesjonalitet

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har fått gjennomført full bukplastikk med sying av de rette magemusklene, som hadde delt seg etter tre svangerskap.
Dr. Thomas Berg er en utrolig dyktig og hyggelig kirurg. Jeg følte meg meget godt tatt imot og forstått på konsultasjon. Han er særdeles kunnskapsrik og tillitskapende og formidler på en forståelig måte. Jeg er svært fornøyd med resultatet. Han er ekstremt nøye og tar seg god tid. En perfeksjonist! Jeg hadde overraskende lite vondt etter inngrepet. Alle jeg har møtt på min reise på Cosmo Clinic har vært utrolig omsorgsfulle, blide og dyktige. En klinikk i særklasse!

Fantastisk dyktig kirurg

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Operert full bukplastikk inkludert flanker og fettsuging, samt sammensying av magemuskler. Hele prosessen har vært veldig god, fra første møtet til tiden etterpå. Han er utrolig nøye, kommer med faglige råd og sier hvilke kosmetiske resultater du kan forvente. Han er en perfeksjonist som virkelig utfører jobben perfekt. Arrplassering og navel er jeg så fornøyd med. Jeg hadde nesten ingen smerter i etterkant, ingen komplikasjoner og var raskt tilbake i full jobb.Han svarer raskt på meldinger/Mail og jeg kom raskt inn på kontroll da jeg hadde behov for det. Kan anbefale Thomas og cosmo clinic på det sterkeste

Fantastisk Kirurg

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Det er vanskelig å sette ord på hvor fantastisk fornøyd jeg er etter møte med Dr. Thomas Berg og Cosmo Clinic.
Etter å ha vært plaget med svært tunge, slappe bryst og konstante smerter i nakke og skuldre over lang tid, kom jeg heldigvis i kontakt med Thomas.
Med sitt behagelige vesen og profesjonelle tilnærming til mitt problem, skapte han umiddelbart stor følelse av tillit. Han mente en operasjon ville kunne gjennomføres med godt resultat til tross for min alder (76 år), og at jeg for 25 år siden hadde hatt en tilsvarende brystreduksjon. Også denne gangen ville brystvortene bli flyttet, og Thomas ga meg god informasjon om utfordringene og eventuelle konsekvenser ved at et lignende inngrep var foretatt tidligere.
Operasjonen gikk imidlertid helt etter planen, og utfordringer han eventuelt møtte på underveis, må ha blitt løst på en glimrende måte! Resultatet ble helt perfekt!
Morgenen etter operasjonen ble jeg oppringt av Thomas som ville forsikre seg at alt var bra. Den gode oppfølgingen fortsatte, og jeg kunne alltid nå ham på telefon om behov.
Jeg gir Thomas den aller beste anbefaling på alle områder i prosessen!
Igjen, hjertelig takk for all hjelp til et nytt liv!

Pålitelig og dyktig!

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg har utført operasjon hos Thomas Berg to ganger. Den første gangen var i 2014, da jeg var en del år yngre og da ville operere inn implantater grunnet veldig liten brystvekst. Vi la da inn implantatene under muskelen for å få et naturlig resultat. Jeg var da veldig fornøyd med resultatet, men kroppen utvikler seg og med årene har den forandret seg en del fra da jeg var 18 år. Nå etter 8 år var jeg ikke lenger like fornøyd med brystene og jeg bestemte meg derfor for å søke opp ulike klinikker. Jeg fant Cosmo Clinic hvor jeg også så at Thomas nå jobbet og bestemte meg for å dra på en konsultasjon hos han, da jeg følte meg veldig godt ivaretatt første gangen.
Da jeg kom til konsultasjonen følte jeg meg veldig forstått og han så med en gang hva vi kunne gjøre for et bedre resultatet. Jeg fikk en følelse av at han ville det beste for meg.
Han gjorde et protestskiftet og la de over muskelen, og nå etter 3 måneder kunne jeg ikke vært mer fornøyd med resultatet! Jeg har følt meg veldig trygg og godt ivaretatt hele veien, fra konsultasjonen, operasjonsdagen og perioden etterpå. Perioden etter operasjonen har gått problemfritt, og jeg er veldig glad for at jeg valgte å utføre operasjonen her. Hvis man ser etter en hyggelig, pålitelig og ikke minst dyktig kirurg kan jeg anbefale alle å dra til Thomas Berg! Det var også kort ventetid fra konsultasjons dato til operasjons dato, noe som er et pluss!

Fantastisk!

Lege: Hilde Bjærke Skrevet
Samlet vurdering
Tilgjengelighet
Tillit og kommunikasjon
Service

Jeg hadde halsløft og nedre ansiktsløft for tre mnd siden, i tillegg tok jeg laser rundt nese og munn. Resultatet er over all forventning, får kommentarer på at jeg ser 20 år yngre ut. Minimalt med smerte etter operasjonen. Hilde er profesjonell, hyggelig og tilgjengelig. Simpelthen best!
Anbefaler Hilde og Cosmo Clinic på det sterkeste.

Les alle vurderingene

Les alle publiserte brukervurderinger på Legelisten.no.

Dette er en Pluss-tjeneste. Kjøp gir full Pluss-tilgang.