Logo for Cosmo Clinic AS

Cosmo Clinic AS

Logo for Cosmo Clinic AS

Om

Cosmo Clinic er et ledende senter for plastisk kirurgi og kosmetiske behandlinger, med et sterkt fokus på kvalitet. Vi er stolte av å ha noen av landets mest anerkjente plastikkirurger i vårt team.

Vi tilbyr et bredt spekter av plastikkirurgiske tjenester, fra ansiktskirurgi til brystoperasjoner og rekonstruktiv kirurgi. Hver av våre kirurger har spesialisert seg innen sitt felt, noe som sikrer at pasientene får behandling av høyeste kvalitet.

Klinikken legger stor vekt på å oppnå estetisk tiltalende og naturlige resultater i alle behandlinger. I tillegg sørger vi for at pasientene føler seg trygge og godt ivaretatt gjennom hele prosessen.

På Cosmo Clinic er vi dedikerte til å gi hver pasient en positiv og tilfredsstillende opplevelse, med mål om å fremme både fysisk og psykisk velvære.

Siste vurderinger av Cosmo Clinic AS

Et resultat som overgikk alle mine forventninger!

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Jeg er så takknemlig for ansikts- og halsløft Hilde utførte på meg. Føler meg minst 20 år yngre. Makan til proff lege. Veldig stor forandring, men likevel veldig naturlig. Ingen har fattet mistanke til hva jeg har gjort selvom jeg har vært sammen med nære venner og familie siden en uke etter operasjonen. Jeg var godt ivaretatt både under og etter operasjonen. Jeg anbefaler Hilde og Cosmo Clinic på det varmeste.

Over all forventning

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Har følt meg veldig ivaretatt av Thomas Berg og en totalt trygg opplevelse. Realitetsorientert hele veien slik at man har en god forståelse på hvordan resultatet blir. Lite synlige arr, og ville absolutt anbefalt han videre.

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Thomas Moe Berg Skrevet

Jeg er ekstremt fornøyd med resultat og oppfølgningen før og etter operasjonen. Jeg vil definitivt anbefale deg som ønsker å gjøre noe å gå til Cosmo Clinic og spesielt til Thomas. Du får akkurat den hjelpen du trenger og vil bli kjempe fornøyd.

Imøtekommende og kunnskapsrik

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Tok facelift hos Hilde og ble tatt godt i mot og følte meg trygg og i varetatt fra start til jeg var ferdig.
Resultatet ble kjempefint, mye bedre enn forventet og jeg er strålende fornøyd og kan anbefale henne på det sterkest for dette kan hun.
Skal jeg operer meg mer så blir det helt klart henne igjen :-)

Fantastisk resultat

Lege: Hilde Bjærke Skrevet

Etter ett år med research var jeg ikke i tvil om hvor jeg skulle få utført mitt ansikts og halsløft. Hilde Bjerke er Norges beste på sitt felt og resultatet overgår alle mine forventninger. Hun er en perfeksjonist og det føles utrolig trygt og profesjonelt å komme til henne.
Hele klinikken fremstår som profesjonell og trygg.
Jeg kan ikke få fullrost min opplevelse og gir mine beste anbefalinger!!!