Om vurderingeneSiste vurderinger av Youngstorget Tannlegesenter
Beste tannlege opplevelse
Tannlege: Feras Habboub SkrevetTannlege Feras er faglig dyktig og nøye med arbeidet sitt. Veldig fornøyd med besøket mitt. Jeg følte meg godt ivaretatt fra starten til slutt. Anbefales både tannlege og klinikken
Super Fornøyd
Tannlege: Feras Habboub SkrevetFantastisk opplevelse! Tannlege Feras er utrolig dyktig, profesjonell og omsorgsfull. Han forklarer alt tydelig og gjør at jeg føler meg trygg gjennom hele behandlingen. Veldig hyggelig personale og en flott klinikk. Anbefales på det sterkeste!
Great Dentist, would recommend!
Tannlege: So Jin Lee SkrevetI would recommend Dr. So Jin because she really does make sure to check our dental health and whenever there is something that needs fixing, she gives advices what to do with it. But she also gives options with the type of care suitable and flexibility especially when it comes to appointments
Fantastisk opplevelse – beste tannklinikken i Oslo!
Tannlege: Feras Habboub SkrevetJeg er utrolig fornøyd med Youngstorget Tannlegesenter! Fra jeg kom inn døren ble jeg møtt av et varmt og profesjonelt team som virkelig bryr seg om pasientene sine. Tannlegene forklarer alt på en rolig og forståelig måte, og behandlingen føltes både trygg og grundig. Utstyret er moderne, klinikken er ren og behagelig, og servicen er helt på topp. Jeg følte meg ivaretatt hele veien, og resultatet ble over all forventning. Anbefales på det sterkeste til alle som ønsker en trygg, dyktig og omsorgsfull tannlegeopplevelse!
Profesjonell og omsorgsfull tannlege
Tannlege: So Jin Lee SkrevetDr. Sojin er en utrolig dyktig og vennlig tannlege! Hun er alltid rolig, nøye og forklarer alt på en trygg måte. Jeg følte meg godt ivaretatt under hele behandlingen.