Om vurderingeneSiste vurderinger av Drammen Nevroklinikk
Grundig, interessert og pasientfokusert
Lege: Morten Johanson SkrevetMorten er en jordnær lege som virkelig lytter, tar seg alltid god tid, virker oppriktig interessert og gir meg som pasient mulighet til å være med på å velge den behandlingen som føles mest passende. Jeg opplever å bli tatt på alvor hver gang. Trygg og profesjonell oppfølging. Anbefales!
Trygg og effektiv
Lege: Ola Johansen SkrevetJeg har vært hos Ola en del ganger nå og har alltid vært fornøyd.
Hyggelig og alltid med et smil på munnen.
Trygg
Lege: Morten Johanson SkrevetBeste nevrolog! Får botox der og føler meg alltid godt i varetatt av Morten. Han har humor og glimt i øyet i tillegg til faglig dyktig!
Rolig, trygg, kunnskapsrik
Lege: Ola Johansen SkrevetJeg har vært hos Ola Johansen nå i flere år. Han er rolig og kunnskapsrik. Han kan jobben sin og viser genuin interesse for å hjelpe sine pasienter. Han stresser ikke å har god tid. Jeg er kjempefornøyd med han.
Behagelig sted
Lege: Ola Johansen SkrevetIngen stressende situasjoner, eller faktorer ved å være her, å man blir alltid godt ivaretatt!
Det er stille og rolige lokaler, her, og alle nevrologene tar deg i mot med ett smil og hilser! :)
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?