Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Birkenes kommune legetjeneste
Dårlig lege
Lege: Gro Dale Lie SkrevetVanskelig å få time. Mye borte. Lite interessert i å høre på pasienten. Det tok 3 måneder før jeg fikk time etter jeg fikk henne til fastlege. Hun var ikke tilgjengelig på telefon, og var stadig vekk på kurs eller annet. Hun hadde mye ferie, og det ble man ikke informert om før hun borte. Og man måtte bare vente til hun var tilbake.
Fantastisk imøtekommende, omtenksom og kunnskapsrik lege!
Lege: Guro Leland SkrevetGuro er en fantastisk flink lege som tar seg tid til å lytte, stiller riktige og gode spørsmål og som virkelig bryr seg om pasientene sine!
Kunnskapsrik,lett å prate med om alt.
Lege: Guro Leland SkrevetSå lenge en viser den samme respekten man forlanger selv om ærlighet, returneres den uten at en trenger å være bevisst på det..
Fantastisk dyktig lege og menneske som en skal lete lenge etter noe negativt å si om, noe jeg prøvde på,og feilet::)
Dyktig og empatisk
Lege: Ingrid Aamdal Retvedt SkrevetDyktig fastlege som tar deg på alvor. Man føler at hun virkelig bryr seg om deg som pasient, og er veldig ivrig etter å hjelpe. Anbefales sterkt.
"Dyktig"
Lege: Anne Birgit Netland SkrevetHar vært hos Anne- Birgit mange ganger. Hun er varm og empatisk. Tar seg god tid hvis det trengs. Henviser og konfererer med andre. Anbefales.