Privatklinikken i Skien
Gir tillit og flink til å forklare. Tar seg god tid. Godt førsteinntrykk. Rene og fine lokaler. Kan anbefales
Jeg hadde en svært positiv opplevelse under min koloskopi undersøkelse. Personalet var imøtekommende, profesjonelle og skapte en trygg atmosfære fra start til slutt. Undersøkelsen gikk raskt og smertefritt, og jeg følte meg godt ivaretatt hele veien. Informasjonen jeg fikk både før og etter var tydelig og beroligende. Det som i utgangspunktet virket skremmende, viste seg å være en viktig og uproblematisk helsesjekk.
Dette var min første koloskopi og jeg sitter igjen med et særdeles godt inntrykk. Jeg følte meg veldig godt tatt imot av hyggelige og profesjonelle folk, som ga fyldig og god informasjon om alt som skjedde underveis. Undersøkelsen foregikk profesjonelt og smertefritt. Følte meg virkelig godt ivaretatt
Jeg har tidligere tatt koloskopi under narkose og gruet meg veldig til å ta undersøkelsen kun med bedøvelse. Da jeg møtte dr. Nicodemus bestemte jeg meg for å prøve uten noen form for smertelindring. Og det kunne ikke gått bedre, det var helt smertefritt! Faktisk var det veldig interessant og lærerikt og følge med på skjermen mens legen forklarte hva vi så og hva han gjorde.
Jeg kan varmt anbefale dr. Tiberou Nicodemus. Han er hyggelig, imøtekommende og svært dyktig.
Ble tatt imot av hans svært imøtekommende kone. Gjorde meg rolig på stedet. Jeg var sikker på at jeg trengte både beroligende og smertestillende, men Han beroliget meg med at jeg trengte kanskje ikke det.At en koloskopi kunne være så smertefri hadde jeg ikke forventet. Forklarte og beroliget under hele undersøkelsen . Han brydde seg - det er dessverre sjelden idag. Her kan man trygt komme til rene lokaler ,varm og trygg betjening og ikke minst det nyeste av utstyr.
Anbefales !