Om vurderingeneSiste vurderinger av Majorstua Kvinneklinikk
Trygg og bra kommunikasjon
Lege: Lene Ramberg SkrevetFørste gang hos gynekolog og veldig fornøyd med opplevelsen! Informativt. Svært fornøyd og bra tilbud
Trygg og grundig
Lege: Lene Ramberg SkrevetDet var første gang jeg dro til Majorstua Kvinneklinikk, og det var veldig behagelig å få behandling av Lene. Hun er god å snakke med og gjorde undersøkelsen grundig! Følte jeg ble tatt på alvor. Kommer tilbake :)
Faglig dyktig og hyggelig
Lege: Lene Ramberg SkrevetJeg hadde en utrolig positiv opplevelse hos Lene. Hun var både svært faglig dyktig og utrolig imøtekommende, noe som fikk meg til å føle meg trygg og ivaretatt fra første stund. Hun tok seg tid til å forklare og på en måte som var lett å forstå og var veldig effektiv!
Utrolig dårlig
Lege: Anne Lind SkrevetDiagnoserte meg med pcos ved å «gjette», måtte selv be henne sende meg til å ta blodprøve. Ga meg 0 info om diagnosen og virker uinteressert. Bortkastede penger, kunne gått til fastlege eller dr dropin om svaret bare er «bruk p-pille»
Effektiv
Lege: Anne Lind SkrevetJeg byttet P-Stav hos Anne Lind og det ble gjort både raskt og effektivt. Ble hentet inn akkurat på tiden og ble behandlet bra.