Om vurderingeneSiste vurderinger av Majorstua Kvinneklinikk
Veldig fornøyd
Lege: Anne Lind SkrevetJeg kjenner meg ikke igjen i de siste anmeldelsene her, og ville aldri gjettet at det var snakk om samme lege som jeg nettopp var hos. Jeg ble møtt på en veldig hyggelig og profesjonell måte, og følte meg godt ivaretatt. Selv om jeg var litt nervøs i forkant av celleprøven, opplevde jeg at legen var rolig, trygg og flink til å skape en behagelig stemning. Til tross for at jeg kun hadde bestilt en studentundersøkelse på 15 minutter, føltes det ikke forhastet. Jeg stilte en del spørsmål etter celleprøven, og hun tok seg tid til å svare grundig.
Svært dårlig opplevelse hos gynekolog Saida Amirova.
Lege: Saida Amirova SkrevetJeg ble ikke informert om hva som skulle gjøres under undersøkelsen, og det ble ikke innhentet samtykke før en intim undersøkelse startet. Dette opplevdes som ubehagelig og respektløst.
Undersøkelsen var veldig smertefull, og selv om jeg ga tydelig uttrykk for smerte, ble det ikke tatt hensyn. Jeg fikk heller ingen forklaring under ultralyd, som varte svært kort.
I etterkant fikk jeg motstridende informasjon om prøvesvar og ble satt på antibiotika uten klart grunnlag.
Opplevelsen var både fysisk og psykisk belastende. Jeg opplevde manglende kommunikasjon og dårlig faglig oppfølging.
Kan dessverre ikke anbefales.
Kald
Lege: Anne Lind SkrevetVar der for en kontroll etter en lang historikk med celleforandringer og tidlig stadium livmorhalskreft.
Opplevde lite informasjon under undersøkelsen og veldig lite imøtekommende.
Hadde jo flere spørsmål angående barn og hvordan det så ut - men fikk lite svar og mente det skulle ikke være noe problem.
Anbefales ikke, kald og lite imøtekommende. Virker ikke som hun prøvde engang å sette seg inn i situasjonen min.
Lite imøtekommende
Lege: Anne Lind SkrevetHilste ikke på meg når jeg kom inn. Følte ikke at plagene mine ble tatt seriøst, og følte meg egentlig dum som pasient. Skal ikke tilbake.
Ubehagelig
Lege: Anne Lind SkrevetVært hos henne to ganger. Etter første gangen trodde jeg at jeg ikke skulle dit igjen, og skulle ha hørt på den følelsen... Hun var igjen lite imøtekommende og virket irritert. Ikke noe "trygg" opplevelse på et sted som helst bør være det, var veldig ubehageligog hun var veldig kald/frekk.
Verste var at jeg fikk en kur som jeg reagerte kraftig på, ble helt slått ut. Dette var før helgen, ingen nummer å ringe til, bare en mail hun svarte sent og kort på. Jeg sendte svar med en gang ettersom hun ikke hadde svart på det jeg spurte om. Etter én uke fikk jeg svar... kort og upresist, ingenting om det hadde gått over eller blitt verre.
Virket som om hun bare var interessert i pengene, fordi det var det eneste hun opplyste om da hun skulle skrive resept, at det ville komme et tillegg. Ingenting om bivirkninger.
Kommer aldri til å dra dit igjen og håper andre heller ikke gjør det.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?