Logo for Arna Clinic

Arna Clinic

Logo for Arna Clinic

Om

Arna Clinic er en moderne og tverrfaglig helseklinikk på Høvik i Bærum, som tilbyr et bredt spekter av medisinske tjenester under samme tak. Klinikken er kjent for sitt erfarne team av spesialister, blant annet innen allmennmedisin, gynekologi, hudsykdommer, radiologi, øre-nese-hals og plastikkirurgi.

Hos Arna Clinic står pasienten i sentrum, og det legges stor vekt på trygghet, kvalitet og god kommunikasjon. Klinikken har lyse, moderne lokaler og er utstyrt med avansert medisinsk teknologi for å sikre presis diagnostikk og behandling. Her tilbys både generell utredning og mer spesialiserte tjenester som ultralyd, intimbehandlinger og estetiske inngrep.

Klinikken er lett tilgjengelig med både bil og kollektivtransport, og har gode parkeringsmuligheter. Lokalene er tilrettelagt for eldre og personer med nedsatt funksjonsevne, og alt er lagt til rette for en trygg og behagelig opplevelse for våre pasienter.

Siste vurderinger av Arna Clinic

Trygg og kunnskapsrik

Lege: Nahid Heydarpanah Skrevet

Fantastisk lege, profesjonell og vennlig i sin tilnærming til pasienten. Føles alltid trygg å være hos Dr. Nahid, hun viser bred kunnskap og er en god lytter. Ikke minst er hun veldig rask til å ta kontakt tilbake når man oppsøker henne. Kort ventetid.

Jeg anbefaler henne på det sterkeste.

Trygg, veldig flink og kunnskapsrik

Lege: Nahid Heydarpanah Skrevet

Nahid er veldig dyktig og trygg. Imøtekommende, tillitsvekkende og kunnskapsrik gynekolog. Undersøkelsene utføres smertefritt og raskt. Flott klinikk.

Her blir du tatt inn i varmen og på alvor

Lege: Nahid Heydarpanah Skrevet

Dr. Nahid Heydarpanah er utrolig imøtekommende, en kunnskapsrik spesialist og et nydelig medmenneske. Jeg ringte og fikk komme inn på dagen, etter en god samtale med legesekretæren. Nahid tok meg på største alvor, med en grundig samtale, undersøkelse og blodprøver. Hun er lyttende, klok og beroligende. Fra du kommer inn på det fine kontoret kjennes det som man blir ivaretatt. Kan anbefale henne på det varmeste. Jeg ble selv anbefalt henne.

Trygg og kompetent

Lege: Nahid Heydarpanah Skrevet

Jeg har gått til Nahid siden 2015 og er veldig fornøyd. Hun har vært en fantastisk støtte, både trygg og kompetent i forbindelse med ufrivillig barnløshet og celleforandringer. Hun er lyttende og løsningsorientert og anbefales på det sterkeste.

Grunnen til at min datter eksisterer

Lege: Nahid Heydarpanah Skrevet

Hadde ikke Dr. Nahid vært den fantastiske legen hun er, som alltid går et skritt lenger, ville ikke datteren min eksistert i dag.

Jeg har ALDRI vært hos en lege jeg er så fornøyd med som henne.

Etter å ha vært i fertilitetsbehandling over tid, og også opplevd en MA, fikk jeg beskjed av min faste gynekolog at follikelen som skulle insemineres ikke var en follikel, men en cyste. Hun ville avlyse hele forsøket, og var ikke villig til å diskutere. Etter en samtale med Dr Nahid, tok hun meg inn i lunsjen sin (vi var alt i seneste laget). Der så hun en perfekt follikel, ikke en cyste. Da jeg var for sent ute for å få tak i klinikken i Danmark, ringte hun klinikksjefen privat, og fikk meg inn der neste dag, i en helg. Resultatet er verdens i dag nydeligste 2-åring.

Jeg vil for alltid være takknemlig for det du gjorde for meg, Dr. Nahid! Beviset på din ekspertise og usedvanlige vennlighet møter meg med et smil hver morgen.