Bestill time

Logo for Klinikk A

Bestill time

I dag 30. okt I morgen 31. okt Lør 1. nov Søn 2. nov Man 3. nov

Om

Klinikk A er en privat plastikkirurgisk klinikk som utfører de aller fleste plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger. Våre kirurger er spesialister i plastikkirurgi og generell kirurgi, og har bred og lang kirurgisk erfaring. Alle plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger utføres med høyeste internasjonale kvalitet, basert på anerkjente vitenskapelige metoder. Klinikken utfører blant annet brystforstørrelse, brystreduksjon, brystløft, ansiktsløft, øyelokkskirurgi, bukplastikk, korreksjon av delte magemuskler og fettsuging (liposkulptur) av mage, flanke, hake, hals, rygg, arm, lår, legger, ankler og innside knær.

Klinikk A holder til i delikate lokaler sentralt i Oslo, med det siste innen medisinsk utstyr av beste kvalitet. Klinikken er lett tilgjengelig med offentlig transport og med bil. Gratis parkering rett utenfor klinikken.

• Profilbilde av generell kirurg og plastikkirurg Ståle Buhagen
    Generell kirurg og plastikkirurg
    Konsultasjon: 500 kr
    Neste time:
  • Profilbilde av gastroenterologisk kirurg, generell kirurg og plastikkirurg Frode Amland
    Gastroenterologisk kirurg, generell kirurg og plastikkirurg
    Konsultasjon: 500 kr
    Neste time:

Siste vurderinger av Klinikk A

Seriøs og trygg klinikk

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Jeg hadde nylig en operasjon ved Klinikk A. Ståle Buhagen er en profesjonell og dyktig kirurg, i tillegg til å være imøtekommende og hyggelig. Jeg er veldig fornøyd med all hjelp jeg har fått ved denne klinikken. Man blir godt ivaretatt både før, under og etter operasjonen. En veldig god totalopplevelse, både Ståle og klinikken anbefales.

Mvh [navn fjernet av moderator]

Veldig Fornøyd😊

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Jeg hadde en fantastisk opplevelse hos Dr. Ståle Bohaugen og teamet på klinikken. Alle var utrolig imøtekommende, profesjonelle og oppriktig opptatt av at jeg skulle føle meg trygg og fornøyd. Resultatet ble kjempefint, og jeg er så takknemlig for den gode oppfølgingen jeg har fått. Anbefales på det varmeste! 💚

Dyktig og profesjonell

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med resultatet Ståle Buhagen har gitt meg ved lipo av hake. Flink og seriøs kirurg

God behandling og kunnskapsrik

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Meget fornøyd med behandlingen hos dere. Likte veldig godt at det var samme personen (Ståle) som skulle operere som foretok konsultasjonen. God kunnskap, svar på alle spørsmål og viste veldig mye omsorg. Etter operasjonen var det god behandling og følte meg både trygg og ivaretatt. Anbefaler på det sterkeste.
Veldig fornøyd med resultatet etter operasjonen og velger Klinikk A igjen, om jeg skulle bestemme meg for å operere noe annet senere i tid. Anbefaler også videre til andre jeg kjenner, og glad for at jeg valgte denne klinikken.

Fin og trygg opplevelse

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Klinikken tok veldig god vare på meg. Følte at kirurgen forklarte alt veldig fint og fikk akkurat det resultatet som jeg ønsket.