Logo for Klinikk A

Logo for Klinikk A

Bestill time

I dag 12. sep I morgen 13. sep Man 14. sep Tir 15. sep Ons 16. sep

Om

Klinikk A er en privat plastikkirurgisk klinikk som utfører de aller fleste plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger. Våre kirurger er spesialister i plastikkirurgi og generell kirurgi, og har bred og lang kirurgisk erfaring. Alle plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger utføres med høyeste internasjonale kvalitet, basert på anerkjente vitenskapelige metoder. Klinikken utfører blant annet brystforstørrelse, brystreduksjon, brystløft, ansiktsløft, øyelokkskirurgi, bukplastikk, korreksjon av delte magemuskler og fettsuging (liposkulptur) av mage, flanke, hake, hals, rygg, arm, lår, legger, ankler og innside knær.

Klinikk A holder til i delikate lokaler sentralt i Oslo, med det siste innen medisinsk utstyr av beste kvalitet. Klinikken er lett tilgjengelig med offentlig transport og med bil. Gratis parkering rett utenfor klinikken.

Telefonnummer 22 38 20 20 22 38 20 ... Nettsted

Konsultasjon: 750 kr
  • Profilbilde av gastroenterologisk kirurg og plastikkirurg Frode Amland
    Gastroenterologisk kirurg og plastikkirurg
    Konsultasjon: 750 kr

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Klinikk A

Profesjonell, medmenneskelig og meget faglig kompetent

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Jeg har foretatt to ulike kosmetiske operasjoner hos dr. Buhagen med meget gode resultater. Han tar seg god tid med pasienten, er etisk og estetisk grundig og er flink til å forklare og trygge pasienten. Lokalene er moderne og oppdaterte og øvrig personale er hyggelige, profesjonelle og ivaretakende. Jeg anbefaler Klinikk-A og dr Buhagen på det sterkeste.

Profesjonell og dyktig lege

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Jeg har fått utført nedre øyelokkoperasjon hos Ståle. Hadde store poser under øynene som var veldig plagsomt, i ung alder. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, ser yngre og mer uthvilt ut. Jeg fikk god informasjon før operasjonen, det var kort ventetid for både konsultasjon og operasjonsdato. Klinikken var lett å kontakte både før og etter operasjon for spørsmål. Kan anbefale Ståle og Klinikk A på det sterkeste! Fantastisk flink lege.

Kjempe fornøyd

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Jeg bestemte meg for å gjøre en brystoperasjon hos Dr. Ståle, og det angrer jeg absolutt ikke på. Resultatet har blitt kjempebra, og jeg er veldig fornøyd😌

Han er en utrolig flink og profesjonell kirurg, og veldig nøye i arbeidet sitt. Arrene er så fine og lite synlige at man nesten ikke ser dem. Jeg ble faktisk veldig overrasket da vi tok av teipen, fordi arrene allerede da var så fine og lite synlige.

Jeg kunne virkelig ikke vært mer fornøyd med resultatet! Anbefales virkelig❤️

Veldig bra!

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

God kommunikasjon og oppfølging under hele prosessen. Veldig fornøyd med resultatet. Følte meg trygg og godt ivaretatt. Anbefales!

Dyktig kirurg

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Jeg er utrolig fornøyd med hele opplevelsen hos klinikk A, spesielt dr. Ståle som var kirurgen min er så dyktig i det han gjør. Fra første konsultasjon til oppfølgingen etter operasjonen har jeg følt meg trygg og godt ivaretatt. Jeg er kjempefornøyd med resultatet, og føler at jeg ble lyttet til og tatt på alvor gjennom hele prosessen.

Jeg hadde et dårlig utgangspunkt etter en kul som følge av brystbetennelse, og nå ser brystene mine helt naturlige og fine ut igjen! Ønsket et naturlig resultat og det kunne ikke blitt bedre! Jeg er så utrolig glad for resultatet.

Alle jeg har møtt på klinikken har vært hyggelige, profesjonelle og imøtekommende. Jeg er så glad for at jeg valgte akkurat denne klinikken, og kan absolutt anbefale dem videre!