Bestill time

Logo for Klinikk A

Bestill time

I dag 15. jun I morgen 16. jun Tir 17. jun Ons 18. jun Tor 19. jun

Om

Klinikk A er en privat plastikkirurgisk klinikk som utfører de aller fleste plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger. Våre kirurger er spesialister i plastikkirurgi og generell kirurgi, og har bred og lang kirurgisk erfaring. Alle plastikkirurgiske og kosmetiske behandlinger utføres med høyeste internasjonale kvalitet, basert på anerkjente vitenskapelige metoder. Klinikken utfører blant annet brystforstørrelse, brystreduksjon, brystløft, ansiktsløft, øyelokkskirurgi, bukplastikk, korreksjon av delte magemuskler og fettsuging (liposkulptur) av mage, flanke, hake, hals, rygg, arm, lår, legger, ankler og innside knær.

Klinikk A holder til i delikate lokaler sentralt i Oslo, med det siste innen medisinsk utstyr av beste kvalitet. Klinikken er lett tilgjengelig med offentlig transport og med bil. Gratis parkering rett utenfor klinikken.

• Profilbilde av generell kirurg og plastikkirurg Ståle Buhagen
    Generell kirurg og plastikkirurg
    Konsultasjon: 500 kr
    Neste time:
  • Profilbilde av gastroenterologisk kirurg, generell kirurg og plastikkirurg Frode Amland
    Gastroenterologisk kirurg, generell kirurg og plastikkirurg
    Konsultasjon: 500 kr
    Neste time:

Siste vurderinger av Klinikk A

Operasjon av Buffalo Hump

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Jeg fikk påvist en buffalo hump og fikk beskjed om at dette kun kunne fjernes med plastisk kirurgi. Uten erfaring fra dette tidligere kontaktet jeg flere klinikker i Oslo-området, og Klinikk A skilte seg raskt ut med rask respons, imøtekommenhet og tilbud om et informasjonsmøte med kirurgen Ståle Buhagen.

Lokalet var innbydende, og møtet med kirurgen var betryggende – jeg fikk tydelig informasjon om prosedyren og hva jeg kunne forvente. Allerede uken etter ble operasjonen gjennomført i narkose. Alt gikk smertefritt og profesjonelt; det mest ubehagelige var faktisk å få inn veneflon! Inngrepet tok ca. 30 minutter, og etterpå ble jeg godt ivaretatt med mat, drikke og grundig bandasjering.

En uke etter operasjonen ser resultatet veldig bra ut – fortsatt litt hevelse, men ingen smerter.

Alt i alt: Fantastisk opplevelse. Jeg gir mine varmeste anbefalinger til Ståle Buhagen og Klinikk A!

Trygg og meget kompetent

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Anbefaler Ståle på det varmeste! Han er en meget kompetent kirurg og en behagelig lege å komme til som pasient. Ga meg følelsen av å ha god tid til meg og at jeg var viktig selv om jeg vet at jeg er en av mange.

Lyttende, informativ og trygg

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Kom til kontroll av et eldre inngrep. Ståle hadde godt med tid, gjorde en grundig undersøkelse og snakket om ulike muligheter underveis, samtidig som han lyttet til mine ønsker og innspill. Absolutt ingen opplevelse av å bli pushet i noen retning. Jeg sitter igjen med et kjempefint resultat, helt i tråd med mine ønsker og behov.

En fantastisk kirurg som lytter, er kunnskapsrik og følger opp

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

Jeg valgte Dr.Ståle Buhagen etter bare en konsultasjon og etter møte med han valgte jeg å avlyse hos en annen kirurg. Han lyttet på hva jeg ønsket og formidlet på en trygg måte hva han mente måtte til for å få det resultatet jeg ønsket.

Han er nøye med å forklare og jeg følte meg trygg på at jeg kunne ta kontakt etter operasjonen dersom jeg hadde spørsmål. Jeg kunne ikke blitt mer fornøyd med hele opplevelse og resultatet.

Operasjonen jeg utførte var; fjerne gamle proteser, brystløft, og fettsuging på siden av brystene.

Anbefaler Dr. Ståle Buhagen på det varmeste.

Veldig fornøyd. God beliggenhet

Lege: Ståle Buhagen Skrevet

God beliggenhet med enkel adkomst.

Fornøyd med jobben som ble gjort.

God oppfølging.

Bruker de gjerne igjen om behovet skulle være der.