Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Atlas Medisinske Senter
Vanskelig å få svar fra
Lege: Allan Adrian SkrevetHan tok ferie frem til April og svarer ikke på mine henvendelser. Ber meg om å kontakte andre for å ordne videre forlengelse av sykemelding. Også henviste han meg til Jordal legekontor, de daterer ikke sykemelding tilbake i tid og tar kun akutte henvendelser, slik at man får ikke noen hjelp. Han bad meg bestille time i april for hjelp. Altså 2 måneder til. Han virker kald og ikke så forståelses full.
Henviser deg til private klinikker
Lege: Allan Adrian SkrevetHan er lite tilstede i timene. Og henviser deg ofte til private klinikker der du ikke trenger henvisning.
Flink og stiller opp
Lege: Allan Adrian SkrevetFikk time på dagen da min datter på 11 mnd fikk høy feber. Han fant ut av hva som var galt og ga riktig behandling.
Dyktig og effektiv
Lege: Allan Adrian SkrevetHan er en veldig dyktig og oppdatert lege. Det er enkelt og kjapt å bestille time, og klinikken er midt i Oslo sentrum.
I starten følte jeg, som jeg ser andre skriver, at han virket kald og uinteressert. Litt kald er han nok, men absolutt ikke uinteressert. Han er effektiv, og har nok dårlig tid, så timene varer ikke lenger enn de absolutt må. Jeg får likevel alltid hjelpen jeg trenger, og ofte mer enn jeg tenkte at jeg kunne få. Han er også ikke beskjeden med å bestille oppfølgingstimer. Han er ikke en lege for «den gode samtalen», men om det ikke er noe du ser etter i en fastlege, er dr. Allan et veldig godt valg.
Dårlig tid og lite interesse for pasienten
Lege: Allan Adrian SkrevetDr. Adrian virker som en lege med mange pasienter og dårlig tid til den enkelte. Jeg forstår at fastleger har det travelt, men hver pasient får tildelt 15 minutter ved timebestilling, og jeg har nesten alltid opplevd å bli skyndet ut fra kontoret hans innen det har gått 7. Han virker uinteressert i problemet man presenterer, henviser deg videre hvis nødvendig men virker som at han ønsker å gjøre svært lite selv av undersøkelser eller å stille spørsmål rundt det aktuelle.
Virker dog kunnskapsrik, og virker rolig og fattet.