Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Fertilitet
Anbefales på det varmeste
Lege: Caroline Becker SkrevetJeg vil virkelig anbefale Caroline. Jeg har vært hos henne flere ganger, og føler meg alltid sett og hørt. Hun er trygg, omsorgsfull og tar seg alltid god tid til mine bekymringer. Ingen tvil om at jeg kommer til å bruke Caroline flere ganger!
Anbefales på det varmeste
Lege: Caroline Becker SkrevetEtter dårlige erfaringer på en annen privat IVF-klinikk, byttet vi til Aleris. Her følte vi oss godt ivaretatt fra første sekund. Caroline var lyttende, støttende, serviceinnstilt og svært kunnskapsrik. Her fikk jeg tilbud om flere støttemedisiner og et mye bedre tilpasset behandlingsopplegg.
Egguttaket på den forrige klinikken var det vondeste jeg hadde opplevd, men hos Caroline gikk det tilnærmet smertefritt!
Det er nesten synd at behandlingstiden vår ble så kort, for her har det vært trivelig å være pasient.
Takket være Caroline og Aleris venter vi nå en datter. Er evig takknemlig for den hjelpen vi har fått!
Faglig dyktig og varm
Lege: Caroline Becker SkrevetJeg kan ikke få anbefalt Caroline og Aleris Fertilitet nok. Etter flere IVF-forsøk ved to andre klinikker var det en stor lettelse å komme hit og endelig få ordentlig hjelp og bli lyttet til som pasient. Vi dro hit da vi kun hadde et forsøk igjen og ville gjøre alt vi kunne for å maxe sjansene. Caroline anbefalte flere tiltak som de andre klinikkene ikke hadde vært inne på, og jeg er nå gravid. Gjennom hele prosessen har hun vært varm og omsorgsfull, tilgjengelig og faglig svært oppdatert. Vil også skryte av de andre jeg har møtt på Aleris - gynekolog Tone og resepsjonisten. Som en som har prøvd flere klinikker anbefaler jeg trygt Aleris Fertilitet til venner og andre som spør meg om mine erfaringer og anbefalinger.
Kjempefornøyd - egguttak
Lege: Caroline Becker SkrevetHar bare gode ting å si om Aleris Fertilitet og Caroline Becker etter egguttak og oppfølging under graviditet. Profesjonelt, varmt og trygt, med høy faglig kompetanse og toppmoderne utstyr. Ville valgt de på nytt.
Empatisk og dyktig
Lege: Caroline Becker SkrevetEr så glad for at vi valgte å høre på anmeldelsene her inne og bestilte time hos Caroline. Hun lyttet, vurderte og kom raskt igang med utredning og IVF-behandling, og nå sitter vi her og venter et lite barn. Omsorgen og empatien fra både henne, men også de virkelig flotte sykepleierne og embryologene ved Aleris, har gjort denne prosessen skikkelig fin, noe vi ikke hadde forventet. Alle ved klinikken er raske til å svare på alt av spm underveis, lokalene er flotte, men det aller beste er at man virkelig føler seg sett og lyttet til. Å ha helsepersonell rundt seg som både tilpasser tid og behandling for at man skal få det så greit som mulig, men som også holder deg i hånden og feller en tåre med deg når ting er tøft - det er skikkelig fint. Caroline og Aleris Fertilitet anbefales på det varmeste og er verdt hver krone!