Sanner Tannklinikk og Tannlegevakt
Bestill time
| I dag 8. sep | I morgen 9. sep | Tor 10. sep | Fre 11. sep | Lør 12. sep | > | |
|---|---|---|---|---|---|---|
Om
Sanner Tannklinikk er en moderne og veletablert tannklinikk på Grünerløkka i Oslo, med historie tilbake til 1936. Vi tar imot nye og eksisterende pasienter og tilbyr trygg og individuelt tilpasset tannbehandling.
Behandlingstilbudet omfatter blant annet undersøkelser, røntgen, tannrens, fyllinger, rotfylling, tanntrekking, kroner, broer, tannimplantater, tannkjøttbehandling, tannbleking og usynlig tannregulering. Vi tilbyr også akutt tannbehandling og forsøker å gi time samme dag når det er mulig.
Vi legger stor vekt på grundige undersøkelser, god kommunikasjon og tydelig informasjon om behandlingsalternativer og forventede kostnader. Pasienter med tannlegeskrekk blir møtt med forståelse, god tid og mulighet for pauser.
Klinikken har lange åpningstider, også på kvelder og i helger etter avtale. Vi tilbyr studentrabatt og mulighet for delbetaling. Målet vårt er at alle pasienter skal føle seg trygge og godt ivaretatt.