Om vurderingeneSiste vurderinger av Doctor Xpress Grünerløkka
Kompetent og omsorgsfull lege
Lege: Dulanjaya Perera SkrevetJeg er svært fornøyd behandlingen jeg har fått hos dr. Dulan. Han viser ekte interesse for pasientens behov, og tar seg alltid tid til å lytte og forklare, og det er tydelig at han gjør alt han kan for å hjelpe. Han er ikke ute etter å få deg ut av kontoret raskt, men bruker den tiden som er nødvendig for å finne den beste løsningen. Har du time kl 14:00, er du i kontoret hans senest 14:01;) anbefales på det sterkeste!
Følte meg utrolig trygg
Lege: Dulanjaya Perera SkrevetDr. Pereira var utrolig dyktig og profesjonell. Han tok meg imot på en varm og imøtekommende måte, og jeg følte meg trygg og ivaretatt gjennom hele konsultasjonen. Han har en positiv energi som gjør det lett å åpne seg og snakke om helsemessige bekymringer. En svært kompetent lege som virkelig bryr seg om pasientene sine. Jeg vil definitivt fortsette å komme til ham for videre hjelp om det skulle være behov
Hyggelig
Lege: Imon S. Barua SkrevetTrengte sårbehandling og fikk raskt time og tilbakemelding. Det virker som intensjonen er å hjelpe pasienter i motsetning til de klinikkene som ønsker å tjene mest mulig penger per pasient
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?