Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Alléen Legesenter DA
Veldig dyktig
Lege: Benjamin Lischner SkrevetVeldig dyktig i det han gjør. Besvarer meldinger raskt! Føler at man blir lyttet til. Benjamin er en av de beste.
Trivelig og flink ung lege!
Lege: Martine Teres Apelqvist Ekhorn SkrevetHar vært hos henne to ganger etter at hun overtok etter min gamle fastlege. Oppfatter henne som kunnskapsrik, interessert og fremoverlent. Hyggelig å snakke med, lytter, og forklarer tydelig og godt. Lett å få tillit til, raske prøvesvar og reseptfornyelser.
Yes
Lege: Linnea Hergot-Høgset SkrevetMany times if I am sick,I can not contact personal her ,becouse she is opptatt,but when I am with other doctor that time she is always here to come it the other doctor office for helping or to give advice.😊
Trygg, empatisk og kunnskapsrik
Lege: Linnea Hergot-Høgset SkrevetHerlig lege som møter deg på det du trenger. God mellommenneskelig kontakt og dyktig kliniker. Alltid følt meg møtt, tar seg tid og koselig med hund på kontoret i ny og ned. Brukt henne til meg og min datter i flere år.
At hun svarer fort på e konsultasjoner er også et stort pluss!
Ikke fornøyd
Lege: Hilde Laukvik SkrevetNoe overkjørende og opplever å ikke bli tatt helt seriøst om ting jeg har mer innsikt og kunnskap om etter å ha levd med i mange år. Synd, for hun virker ellers grei på mer akutte og konkrete ting man kan gjøre noe med der og da.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?