Om vurderingeneSiste vurderinger av Oslo Ryggklinikk
Meget kunnskapsrik
Naprapat: André Bolstad SkrevetHar brukt Andre i mange år sporadisk når det har oppstått problemer med rygg eller vondter. Han gir meget effektiv behandling, men også øvelser for hvordan man ikke skal havne med samme problem igjen.
Kunnskapsrik
Naprapat: André Bolstad SkrevetAndre ser hele deg, er nøye, og kan mer en noen annen behandler jeg har vært hos. Behandlingene hans er også lengere enn feks bare en knekk hos en kiropraktor. Han undersøker deg for å finne rotårsaker og kombinerer flere behandlingsformer. Vært mange steder, men aldri vært bedre etter at jeg begynte å gå til Andre. 10 av 10.
Fantastisk mann!
Naprapat: André Bolstad SkrevetAndré er dyktig, raus og tilgjengelig. Vi er mange som har mye å takke han for. Ser helhet i helse, og muligheter der tradisjonelt helsevesen/behandlere har gitt opp.
Ser hele deg og har en løsning
Naprapat: André Bolstad SkrevetAlltid tilstedeværende og oppriktig interessert. Ser hele kroppen i sammenheng. Sinnet inkluderes.
Lang erfaring, kunnskapsrik og stadig søkende etter ny kunnskap. Har alltid en forklaring og en løsning.
Hyggelig og diplomatisk.
Vet ikke hva jeg skulle gjort uten ☺️
Helhetlig behandling
Naprapat: André Bolstad SkrevetEn fagmann som ser helheten i deg og dine behov som kan anbefales på det sterkeste. Kunnskapsrik utover sitt prekære fagområde.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?