Logo for House of Health Tullinløkka

House of Health Tullinløkka

Logo for House of Health Tullinløkka

Om

House of Health Tullinløkka er et moderne, tverrfaglig helsesenter midt i Oslo med fokus på helhetlig helse, forebygging og behandling. Våre fysioterapeuter har videreutdanning i ortopedisk medisin og benytter grundige undersøkelsesmetoder for å stille riktig diagnose og utarbeide en målrettet behandlingsplan.

Vi behandler blant annet nakke-, rygg- og skulderplager, prolaps, spenningshodepine, ledd- og muskelplager i armer og ben, samt idrettsskader. Behandlingen kan inkludere manuelle teknikker, massasje, treningstilpasning og veiledning.

Hos oss får du en grundig fysisk undersøkelse og skreddersydd oppfølging tilpasset dine behov – fordi vi vet at god helse og livskvalitet sjelden handler om én løsning alene.

Du kan bestille time direkte på nett, uten henvisning, og behandlingen kan ofte dekkes av helseforsikring.

Velkommen til oss!

Siste vurderinger av House of Health Tullinløkka

Fantastisk fysioterapeut

Fysioterapeut: Michelle Merrer Bjellebø Skrevet

Michelle er en helt fantastisk fysioterapaut på alle områder. Jeg kom inn med en alvorlig ryggprolaps og fysiske smerter etter småbarnsliv kombinert med 10 år stress i startup, og etter kun et par behandlinger ble jeg som meg selv igjen! Michelle er utrolig dyktig på å se helheten, setter sammen suverene treningsprogram, er forståelsesfull, lyttende og gir behandling som gir merkbare resultater umiddelbart - og gir helt suveren personlig oppfølging jeg aldri har opplevd hos andre terapauter. Dette er fysioterapauten du ønsker å gå til - både proaktivt og reaktivt. Anbefaler henne på det sterkeste.

Ansvarsfull og flink!

Fysioterapeut: Michelle Merrer Bjellebø Skrevet

Michelle tar seg tid til å lytte og finne løsning på problemet. Omsorgsfull og kunnskapsrik. Anbefales!

Kunnskapsrik og omgjengelig

Fysioterapeut: Michelle Merrer Bjellebø Skrevet

Michelle er veldig hyggelig og imøtekommende, hun lytter og tilpasser behandlingen godt etter behov. Veldig kunnskapsrik og løsningsorientert. Enkel å anbefale videre!

Kunnskapsrik

Fysioterapeut: Michelle Merrer Bjellebø Skrevet

Har masse kunnskap, som vises godt. Flink til å sette seg inn i pasientens situasjon og tilpasse behandling deretter! Hyggelig og trygg behandler, alltid god stemning på behandlingstimene. Lett å stole på, grunnet mye kunnskap!

Kjempe fornøyd

Fysioterapeut: Michelle Merrer Bjellebø Skrevet

Jeg har hatt en utrolig god opplevelse hos fysiologen min Michelle. Allerede fra første time fikk hun meg til å føle meg både sett, velkommen og komfortabel – noe som fortsatte gjennom alle de påfølgende timene. Hun er dyktig til å informere underveis, forklarer hvorfor vi gjør ulike øvelser, og gir gode, konkrete råd tilpasset de problemene jeg kom med. I tillegg er hun bare en generelt utrolig søt og behagelig person å være rundt. Anbefales på det varmeste!