Logo for Amfi Medisinske Senter AS

Logo for Amfi Medisinske Senter AS

Bestill time

I dag 14. jan I morgen 15. jan Fre 16. jan Lør 17. jan Søn 18. jan

Om

Amfi Medisinske Senter har ledig kapasitet og har åpnet for at alle kan bestille time hos oss. Hvis fastlegen din har lang ventetid, eller du trenger ny fastlege, så kan du bestille prøvetime hos oss. Målet er å bygge opp et godt og langvarig fastlegeforhold som fungerer for deg. Se ledige timer i kalenderen over og bestill konsultasjon. Vanlige priser hos fastlege gjelder.

Om Amfi Medisinske Senter
Amfi Medisinske Senter er et moderne fastlegekontor med fem fastleger og tre sekretærer. Vi holder til i Moss sentrum og har som mål å tilby vår pasienter helsehjelp av høy kvalitet, i trygge omgivelser.

Trenger du en ny fastlege? To av våre fastleger har nylig startet opp hjemmel og har derfor for tiden god kapasitet:

Dr. Hasan Kaskhol
Dr. Amara Liaqat Ali

Velkommen til fastlegene ved Amfi Medisinske Senter - vi setter deg og din helse i sentrum.

Prinsens gate 6 1530 Moss

Bestill time

• Profilbilde av fastlege Hasan Hussain Kaskhol
    Fastlege
    Konsultasjon (ny pasient): 179 kr Time kan bestilles uavhengig av hvilken fastlege du har
    Neste time:
  • Profilbilde av fastlege Amara Liaqat Ali
    Fastlege
    Neste time:

Siste vurderinger av behandlere ved Amfi Medisinske Senter AS

Trygg, grundig og omsorgsfull lege

Lege: Amara Liaqat Ali Skrevet

Vi er svært fornøyde med oppfølgingen vi fikk. Legen tok oss på alvor, undersøkte barnet grundig og forklarte alt på en rolig og tydelig måte. Hun var nøye, omsorgsfull og gjorde det som var nødvendig for å hjelpe barnet vårt. Vi følte oss trygge hele tiden, og hun tok seg god tid til å vurdere situasjonen og gi riktig behandling. Veldig takknemlige for hjelpen vi fikk, og kan varmt anbefale henne videre.

Nøye og trygg.

Lege: Amara Liaqat Ali Skrevet

Var veldig fornøyd. Flink til å lytte og forstå problemene jeg kom med. Gjorde en grundig undersøkelse og følte meg svært godt ivaretatt.

Vennlig

Lege: Amara Liaqat Ali Skrevet

Sympatisk, men virket som om hun hadde det travelt. På en annen side kom hun med flere forslag ang behandlingen og var hjelpsom.

Dårlig oppfølging

Lege: Hasan Hussain Kaskhol Skrevet

Blid og pasientvennlig under konsultasjon, god, skriftlig journalføring, erklæring og henvisninger, men opplever et forbedringspotensiale med å følge opp med resepter for pasienter med daglig behov for medisiner i henhold til kroniske lidelser. Det blir sikkert bedre med tiden.

Fantastisk lege

Lege: Hasan Hussain Kaskhol Skrevet

Min første prøve time hos Hasan var veldig fin. Jeg følte meg hørt, sett og ble tatt på alvor. Han så meg som menneske, og forsto mine problemer.. han virket veldig empatisk, lyttet, holdt øyekontakt ( noe som er veldig viktig ). Han henviste meg til det jeg trengte, skrev ut medisiner, og ville hjelpe meg med mine problemer. Jeg har ila mitt liv hatt 2 fantastiske fastleger som dessverre ikke jobber lengre.. så jeg ble så glad da jeg traff Hasan, en lege som virkelig ser deg og hjelper deg. Jeg anbefaler han som fastlege. Jeg har nå byttet til Hasan, etter å ha gått til en lege som ikke lyttet til meg i det hele tatt. Hvis du leter etter en lege som tar deg på alvor, ta en tur til Hasan. Mvh :)