Logo for House of Health Skøyen

House of Health Skøyen

Logo for House of Health Skøyen

Om

Velkommen til House of Health Skøyen – Din spesialistklinikk for fysioterapi!

Hos House of Health Skøyen finner du et høyt spesialisert fysioterapitilbud i lyse og moderne lokaler hos INC Skøyen. Vårt mål er å gi deg en helhetlig tilnærming til dine muskel- og skjelettplager, enten du trenger behandling for en spesifikk plage, ønsker å forebygge skader, eller vil oppnå en varig bedring.

Vi er stolte av våre fasiliteter som inkluderer:

• Moderne lokaler: Lyse og behagelige behandlingsrom å oppholde seg i.

• Gode treningsfasiliteter: Vi benytter fullverdige treningsfasiliteter i nabobygget for optimal rehabilitering og treningsveiledning.

Et sterkt fagteam som ser hele deg
Vårt spesialiserte team jobber tett sammen for å gi deg den beste oppfølgingen. Hos oss møter du:

• Fysioterapeuter

• Spesialist i muskel- og skjelettfysioterapi

Vi tilbyr målrettet og spesialisert behandling:

• Fysioterapi: Vi starter med en grundig funksjonsundersøkelse for å finne årsaken til dine plager. Behandlingen kan bestå av både manuell behandling ("hands-on"), skreddersydde treningsprogram og personlig treningsveiledning.

Hos oss får du en grundig vurdering og en helhetlig plan tilpasset dine behov – fordi vi vet at god helse sjelden handler om én løsning alene.

Du trenger ingen henvisning for å bestille time hos oss, og behandlingen kan ofte dekkes av din helseforsikring.

Bestill time enkelt på nett. Velkommen til oss på Skøyen!

Siste vurderinger av House of Health Skøyen

Tillitsfull og kompetent

Fysioterapeut: Tobias B. Collett Skrevet

Fysioterapeut Tobias Collett er en svært dyktig og genuint interessert terapeut. Han ga meg full oppmerksomhet under opptrening og tilrettelegging mot mitt halvmaraton, slik at jeg kunne delta! Anbefales på det sterkeste!

Profesjonell og dyktig

Fysioterapeut: Tobias B. Collett Skrevet

Fikk hjelp av Tobias etter en ankelskade og kunne ikke vært mer fornøyd. God oppfølgning, bra og enkel opptreningsprogram og en hyggelig person!
Anbefales.

trygg og kunnskapsrik

Fysioterapeut: Tobias B. Collett Skrevet

Har fått behandling for plager med skulder, nakke og rygg.
Tobias er positiv, kunnskapsrik og får meg til å føle meg trygg.
Behandlingene gir effekt, noe som er det viktigste.

Anbfales!