Logo for Dr Dropin Carl Berner

Dr Dropin Carl Berner

Logo for Dr Dropin Carl Berner

Om

Klinikken ligger på gateplan, sentralt på Carl Berner, ca. 200 meter fra Carl Berners plass.

Universell utforming og gode fasiliteter for trening og rehabilitering.

Her jobber et tverrfaglig team med allmennleger, fysioterapeuter, kiropraktorer og psykologer.

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Dr Dropin Carl Berner

Dyktig, imøtekommende og empatisk

Fysioterapeut: Caroline Navestad Skrevet

Jeg anbefaler Caroline på det absolutt varmeste, jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Hun har møtt meg på en utrolig empatisk og varm måte med det største smilet hver eneste behandling. I tillegg til at hun er kunnskapsrik er hun veldig lydhør og nysgjerrig som gjør henne i stand til å finne den beste behandlingen for deg.

Hun har gitt meg tett oppfølgning med tilpassede råd over et par måneder. Behandlingen har både lindret smertene via manuell behandling, men hun har også gitt gode råd og oppfølging for hvordan jeg skal forebygge fremover selv slik at problemet ikke kommer tilbake.

Hos Caroline er du i verdens beste hender. Det skinner så gjennom at hun oppriktig bryr seg!

Profesjonelt og trygt

Kiropraktor: Petter Messel Skrevet

Meget fornøyd. Fikk time samme dag uten noe ventetid. Utrolig dyktig og profesjonell behandler. Kan anbefales.

Trygg og kunnskapsrik

Kiropraktor: Petter Messel Skrevet

Svært god behandling. Profesjonell og kunnskapsrik kiropraktor. Fikk gode råd og anbefalinger. Ble lyttet til og fikk svar på mine spørsmål

Veldig bra!

Fysioterapeut: Caroline Navestad Skrevet

Veldig hyggelig, proff og hjelpsom konsultasjon med fysioterapeut.

Fikk hjelp med bekkensmerter etter fødsel.

Trygg og behjelpelig

Fysioterapeut: Caroline Navestad Skrevet

Veldig fornøyd med hjelpen jeg fikk! Ble lyttet til og fikk forklart hva problemet var og ulike alternativer til å bli bedre.