Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Geithus Helsesenter
Burde være litt mer tålmodig og lytte bedre!
Lege: Markus Kreutzer Johnsen SkrevetSnill mann, men er dessvere veldig usikker på sin egen jobb. Hans evne til å lytte er ikke der. Han
Mener han har rett uansett hva man sier. Sjekker ikke pasientjournal før han tar avgjørelser og drar egne konklusjoner ut i fra hva han føler er riktig og hva som faktisk er riktig. Det er ikke greit å holde på sånt dessvere
Skuffende fastlege
Lege: Markus Kreutzer Johnsen SkrevetStresser med tid og lar deg kun ta opp en problemstilling av gangen.
Lar ikke pasientene ta blodprøver samtidig som man har time hvis det gjelder en annen problemstilling.
En fantastisk fastlege med stor omsorg og profesjonalitet
Lege: Giovanni Ruiz Palma SkrevetJeg er veldig fornøyd med oppfølgingen hos fastlegen. Legen var svært profesjonell, empatisk og engasjert. Jeg ble møtt med forståelse og følte at mine symptomer og bekymringer ble tatt på alvor. Konsultasjonen foregikk i en rolig og trygg atmosfære uten stress eller hastverk.
Jeg setter også stor pris på at behandlingen og videre oppfølging ble forklart på en tydelig og forståelig måte. Jeg følte meg godt ivaretatt og behandlet med respekt. Dette er en lege man virkelig kan stole på. Anbefales på det varmeste.
Flink lege
Lege: Giovanni Ruiz Palma SkrevetTar pasienten på alvor, føler med veldig godt ivaretatt her. Lytter å hører på pasienten, gir gode råd og ikke minst veldig hyggelig.
Overfladisk og lite interessert
Lege: Giovanni Ruiz Palma SkrevetDr. Palma er smilende og hyggelig. Men dessverre opplever jeg at Palma ikke har oversikt eller kontroll over hva som skjer i livet mitt. Glemmer og levere hennvisninger, gir ikke prøvesvar. Må purre for å få enkle svar. Syntes synd på damene på tlf/kontoret som må dekke over for dette.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?