Om vurderingeneSiste vurderinger av Arkaden Tannhelse
Dyktig og hyggelig tannlege!
Tannlege: Tor Einar Kjørkleiv SkrevetJeg har hatt Tor Einar som min tannlege i over 10 år, og han er en veldig faglig dyktig og utrolig hyggelig tannlege. Jeg er alltid veldig fornøyd etter besøk hos Tor Einar og kan absolutt anbefale han som tannlege!
Behandling
Tannlege: Karina Vatsvåg SkrevetHar nå vært hos Karina Vatsvåg flere ganger , og er veldig fornøyd med behandling eg fikk av henne. God forklaring på hva behandlingen gjekk ut og hva som skulle skje fremover.
Fornøyd kunde.
Tannlege: Tor Einar Kjørkleiv SkrevetAlltid koselig å komme dit. Liker ikke å gå , men han får meg til å slappe av med sitt gode humør. Dyktig og grundig.
Professionel og imødekommende
Tannlege: Moe Rezai SkrevetAltid tryg i Moe’s professionelle og kyndige hænder. Tak for altid fantastiske behandlinger og god service.
Super
Tannlege: Martin Nilsen SkrevetFik akut tandpine under besøg i Stavanger - fik tid meget hurtigt. Super behandling af Martin. Bedste tandlæge oplevelse jeg har haft - Martin fik bedøvet tanden så fint uden at der var bedøvelse i hele hovedet. Helt smertefri behandling. Måske jeg må rejse til Stavanger fremadrette når der skal laves tænder :) - Kan helt sikkert anbefale Arkaden Tannhelse og Martin