Ski Tannlegesenter AS

Telefonnummer 64 85 26 00 64 85 26 ...
Jernbaneveien 4 1400 Ski
Ski Tannlegesenter AS holder til i Nordre Follo

Tips oss om tannlege som mangler.

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Ski Tannlegesenter AS

Beste tannlegen

Tannlege: Sreeram Kumar Skrevet
Pris

Jeg har gått til Sreeram i flere år

Veldig profesjonell. Vet virkelig hva han driver med. Hadde 100% anbefalt å få deg en tannlege time hos Sreeram

Flink tannlege

Tannlege: Torkel Kolsrud Skrevet

Den beste tannbehandling
Alltid gode råd å få. Tannlegen er rolig og flink. Alltid fornøyd når jeg går derfra. Jeg anbefaler dere til familien og venner.

Omsorgsfull og profesjonell!

Tannlege: Susanne Vig Skrevet
Pris

En føler seg ivaretatt på aller beste måte og for en som har hatt tannlegeskrekk betyr det veldig mye! Samtidig tas det ingen shortcuts og en føler at det ligger en profesjonalitet i bunn.

Fantastisk opplevelse

Tannlege: Lars Haakon Røger Lunde Skrevet
Pris

Behagelig opplevelse med dyktig tannlege som nøye forklarer før og underveis og som er rolig og kontrollert. En super opplevelse rett og slett.

Dårlig

Tannlege: Susanne Vig Skrevet
Pris

Kom for akutt tannlegetime på en lørdag med svært hovent kinn og vondt tann.Måtte vente 1t og gav kun antibiotika. Kostet meg 1900kr for ingenting.
Samtidig nekter de å sende bilde av tennene og journal via mail eller sende minnepenn i posten. Det er vanskelig for meg å komme hele veien tilbake.