Om vurderingeneSiste vurderinger av Tannlege Igland
Den beste tannlegen!
Tannlege: Astrid Katrine Igland SkrevetHun tar seg tid til deg og viser stor respekt for de med tannlege skrekk!
Ikke mye beskymringer før timen lenger!
Jeg har gjort alt for å unngå tannlegen men nå som jeg har astrid som tannlege er det ikke problem lenger!
Så å si kurert min tannlege skrekk
Tannlege: Eivind Igland SkrevetSå å si kurert min tannlege skrekk
For en mann er så fornøyd
Forsiktig, omtenksom og informer godt under veis. Fra skoletannlegens skrekk til en helt ny verden. Vil ha ungene min hos han også
Suveren tannlege og bra mann
Tannlege: Eivind Igland SkrevetEivind Igland er den suverent beste tannlegen jeg har hatt i mine 68 år. Han fører sitt verktøy med selvfølgelighet og stor faglig innsikt. En oppdatert håndtverker av rang - netthendt, lydhør og smidig. Denne tannlegen har i tillegg den menneskekunnskap og ydmykhet som hver gang gjør tiden i "stolen" til en så god opplevelse som vel mulig.
En yrkesstolt kunstner i faget !
Fantastisk Tannlege
Tannlege: Eivind Igland SkrevetMeget hyggelig, profesjonell og behagelig å ha med å gjøre. Holder deg hele tiden oppdater med hva som skjer under konsultasjonen, meget dyktig Tannlege !
Flink og hyggelig!
Tannlege: Astrid Katrine Igland SkrevetNå har jeg funnet en tannlege som både er faglig dyktig og hyggelig. I tillegg er behandlingen meget rimelig. Har anbefalt tannlegesentret til flere bekjente. Kort sagt, meget fornøyd!