Om vurderingeneSiste vurderinger av Estetika Tannklinikk
Anbefales på det varmeste!
Tannlege: Muhannad Albaghdadi SkrevetMuhannad er en utrolig hyggelig og dyktig tannlege som jeg på det varmeste vil anbefale videre ,jeg er så fornøyd med behandlingen og resultatet hos han! En føler seg så godt ivaretatt , behandling er informerende underveis , han gir gode råd, og han passer hele tiden at pasient er komfortabel, og at det å komme til tannlege er en hyggelig opplevelse:)
Veldig behagelig behandling
Tannlege: Muhannad Albaghdadi SkrevetMuhannad er en veldig behagelig tannlege som tar seg tid til å forklare hva han gjør, og hvorfor. Han passer også på at du har det greit underveis, og svarer godt på alt man skulle lure på.
Han snakker heller ikke ned til deg angående tannpuss, tanntråd, etc. slik mange andre tannleger gjør.
Dyktig tannlege
Tannlege: Muhannad Albaghdadi SkrevetJeg er veldig fornøyd med oppfølgingen hos denne tannlegen. Jeg har opplevd å bli møtt på en hyggelig, rolig og profesjonell måte hver gang. Behandlingene har blitt godt forklart underveis, og jeg har følt meg trygg og ivaretatt. Anbefales til andre som ønsker en dyktig tannlege.
Veldig fornøyd
Tannlege: Muhannad Albaghdadi SkrevetMuhannad passa på at eg var komfortabel gjennom heile timen og gav meg grundig og forståeleg info om tannhelsa, samtidig gav han meg god info om hva som bør gjøres. Heile timen var smertefritt og mitt inntrykk av Muhannad er at han er svært dyktig og kunnskapsrik, i tillegg er han kjempe hyggeleg og beroligande. Anbefales sterkt 😊
Svært fornøyd
Tannlege: Muhannad Albaghdadi SkrevetSvært fornøyd med behandling, kommunikasjon, informasjon og tilgjengelighet!
Anbefaler denne tannlegen!