Om vurderingeneSiste vurderinger av IbsenSykehuset Porsgrunn
Empirisk og lyttende
Lege: Ingemar Havemann SkrevetJeg har nylig vært å tatt ut silikon og tatt brystløft. Både på konsultasjon før operasjonen, og samme dag det skulle utføres, følte jeg meg virkelig ivaretatt av Ingemar Havemann. 100%. Både av kirurg, og også resten av teamet på Ibsensykehusene Jessheim. Helt fantastisk sted å operere seg på. 10 av 10. Ingen stresset rundt, og jeg kunne ligge så lenge jeg ville etter inngrepet.
Ingemar Havemann snakket lenge med meg før og ettrr inngrepet. Forklarte alt nøye. Og han skulle ringe meg dagen etter. Det gjorde han. Jeg føler at han virkelig bryr seg!
Jeg vet ikke hvordan resultatet mitt er blitt enda, da det er bare noen dager siden operasjonen. Han sa iallefall at han var veldig fornøyd med resultatet, og var sikker på jeg også ville bli det også🙏
Tar pasientene på alvor
Lege: Ingemar Havemann SkrevetFølte meg ivaretatt allerede fra start på konsultasjon, og ikke minst ved kirurgi. Veldig jordnær og hensynsfull lege som lytter til det man har å si, og som er faglig dyktig. Han skaper en enorm trygghet, og man føler seg sett og forstått. Kompetent lege som jeg absolutt vil anbefale til andre.
Operasjons fabrikk!! Rett inn og helst rett ut og dårlig oppfølging etterpå om du får problemer.
Lege: Bård Nordang SkrevetDenne rubrikken er for liten til å beskrive hvordan den tragiske og vanskelige syke historien min utviklet seg etter en Lipødem operasjon av legger med Bård Nordang som Kirurg. Ble også sjokkert over hvor dårlige rutiner/prosedyrer de hadde når det skjedde akutte ting med nyopererte pasiente, men også hvordan ledelsen ved [navn fjernet av moderator] bagatelliserer alle klager i etterkant.
Trygghet fra første stund.
Lege: Ingemar Havemann SkrevetDet betyr ekstra mye å møte en lege som skaper trygghet fra første stund. jeg ble møtt med respekt, ro og høy faglig kompetanse. Undersøkelsene var grundige, og jeg fikk klare og forståelige forklaringer underveis. Oppfølgingen har vært svært god, og jeg har følt meg ivaretatt hele tiden. Jeg er takknemlig for å ha fått så profesjonell og tygg behandling. Her er man i gode hender.
Fornøyd med oppfølging og resultat etter operasjon
Lege: Ingemar Havemann SkrevetJeg gjennomførte en brystreduksjon hos Ingemar høsten 2025. Jeg har følt meg godt ivaretatt og han lyttet til mine ønsker. Jeg er fornøyd med resultatet og oppfølgingen jeg har fått både før, underveis og etter operasjon.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?