Oslo City Legesenter AS

Bestill time
I dag 12. sep | I morgen 13. sep | Søn 14. sep | Man 15. sep | Tir 16. sep | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
---|---|---|---|---|---|---|
Enkelt å bestille time, kort ventetid, effektiv resepsjon. Aage Huseby er veldig imøtekommende og hyggelig, og tar seg til til å sjekke journal/husker deg fra tidligere avtaler. Spør hvordan det går og bryr seg. Dyktig og hjelpsom.
Jeg er veldig fornøyd med legebesøket. Legen tok seg tid til å lytte, forklarte alt på en tydelig og forståelig måte, var grundig og profesjonell. Følte meg godt ivaretatt og trygg.
Veldig dyktig og imøtekommende lege som kan sakene sine. Fikk god hjelp og veiledning både før og under behandling.
Rask tildeling av time uten henvisning.Betaler gjerne kostnadene for denne fordelen.
Ble tatt godt i mot. Effektiv undersøkelse, lettfattelig og god forklaring. Følte meg trygg på legens kunnskap og vurderinger. Anbefales.
Alltid tilgjenglige timer og super flinke leger! Lytter til problemet ditt og bruker god tid. Anbefales!