Logo for Oslo City Legesenter AS

Logo for Oslo City Legesenter AS

Bestill time

Lør 18. jul Søn 19. jul Man 20. jul Tir 21. jul Ons 22. jul

Om

Oslo City Legesenter ligger sentralt plassert i Oslo City kjøpesenter og tilbyr et bredt spekter av private helsetjenester. Klinikken har allmennleger og flere spesialister samlet under samme tak, blant annet innen gynekologi, dermatologi og nevrologi. Pasienter trenger ikke henvisning for å bestille time.

Klinikken legger vekt på korte ventetider, god tilgjengelighet og fleksible åpningstider. Her kan pasienter få hjelp med alt fra vanlige allmennmedisinske problemstillinger til mer spesialisert utredning og behandling. Oslo City Legesenter tilbyr også et omfattende vaksinasjonstilbud, ulike typer attester og ultralydundersøkelser for gravide – inkludert tidlig ultralyd og NIPT.

Klinikken ligger i 3. etasje i Oslo City, med enkel adkomst via kollektivtransport.

• Profilbilde av gynekolog Aage Huseby
    Konsultasjon gynekologi: 990 kr
  • Profilbilde av nevrolog Leif-Andre Oksum
    Nevrolog
    Konsultasjon nevrologi: 3 290 kr

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Oslo City Legesenter AS

Føler meg sett og ivaretatt!

Lege: Linda Johansen Skrevet

Bra og effektiv lege! Gjør alt raskt, hører hva du har å si. Virker veldig dyktig og erfaren. Fikk sjekket det jeg trengte. Generelt, veldig fornøyd!

Omtenksom og profesjonell

Lege: Aage Huseby Skrevet

Har vært hos Aage flere ganger og han er alltid veldig omtenksom og trygg. Han har gode råd og er imøtekommende

Kjempefornøyd

Lege: Asma Abedin Skrevet

Jeg var hos Asma Abedin. Hun er en kjempeflink og dyktig lege.
Hun lytter, forstår og forklarer hva hun gjør og hvorfor.
Anbefaler henne det sterkeste.

Berørende erfaring hos Dr. Linda

Lege: Linda Johansen Skrevet

Jeg vil takke dr. Linda for gesten hun hadde mot meg. Jeg satt inn kobberspiral for 5 år siden hos henne og da var det tid for å fjerne nå, da jeg gikk var det ikke mulig å fjerne den pga. trådene trakk seg inn og da henviste hun meg til poliklinikk i sykehuset. Jeg gikk hjem forvirret og trist, men da jeg skrev til henne for å si at jeg hadde gått hjem med manglende info og forvirret, altså med en del tviler, første ting hun gjorde var å ringe meg personlig og si at jeg kunne komme tilbake og hun var veldig tålmodig, ekstremt profesjonell og snill da hun tok seg tid for å fjerne mine tvil og prøve igjen og svare på mine spørsmål. Anbefales veldig, og jeg håper alt det gode for henne.

Trygg og profesjonell gynekolog

Lege: Linda Johansen Skrevet

Veldig dyktig og rolig lege. Jeg følte meg trygg og tatt på alvor. Fikk god forklaring og riktig behandling. Anbefales