Om vurderingeneSiste vurderinger av Best Helse Nordstrand
Utrygt møte for både barn og mor/far
Lege: Bente Kvenshagen SkrevetStartet med at hun ikke hilste på verken meg eller barnet. Møtet oppleves mekanisk da hun kun var opptatt av målinger og somatisk tilstand enn å oppnå noe kontakt med mitt barn eller meg. Barnet mitt reagerte på denne kalde distansen med å bli engstelig(er normalt glad og nysgjerrig på folk) Skulle ta en prøve på armen (allergi test) Barnet mitt begynner da å gråte hvorpå legen sier «denne testen er det ingen barn som gråter av». Hele konsultasjonen oppleves utrygg, med puls og høye skuldre. Jeg blei naturlig nok mest opptatt av å trøste barnet mitt, noe jeg oppfattet irriterte henne. Vi ga henne 3 sjanser(like vanskelige hver gang), før vi til slutt byttet til en fantastisk barnelege et annet sted. Å være lege handler ikke bare om profesjon og fag, det handler om hvordan man møter mennesker i en sårbar situasjon. Her har hun mye å lære.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Kjell Arild Danielsen SkrevetSå glad for den hjelpen vi fikk hos doktor Danielsen. Han var øre, nese hals lege nummer fire vi møtte i forbindelse med tungpust og hyppige infeksjoner hos vår datter. Han var den første som faktisk undersøkte henne slik at en fikk en konkret årsak til problemet. Vi ble henvist videre til operasjon og vår datter har fått et nytt liv etter denne hjelpen. Det er første vinteren hun ikke er syk (ikke en eneste infeksjon etter inngrep). En rolig og trygg lege som både er flink med barn, og dyktig i jobben sin.
Hastverk, hardhendt håndtering og lite dialog
Lege: Bente Kvenshagen SkrevetDenne timen ble en negativ opplevelse. Min samboer har tidligere vært hos henne med barnet og hatt en bedre opplevelse enn dette.
Legen var rundt 15–20 minutter forsinket uten å si noe om det, eller i det hele tatt hilse. Selve timen gikk i høyt tempo, og mye av fokuset var på målinger. Det var lite dialog rundt barnets utvikling og situasjon ellers. Under måling av både høyde og benstilling ble barnet håndtert på en måte som opplevdes unødvendig hard.
Bakgrunnen for besøket var et ønske om en ekstra vurdering. I den sammenhengen opplevdes det som lite rom for spørsmål eller samtale rundt vurderingene som ble gjort.
Mot slutten av timen ble legens oppmerksomhet tydelig rettet mot noen lekebiler på kontoret. Hun sjekket om de var på plass, og fant dem der de skulle være. Likevel ga situasjonen et ubehagelig inntrykk av mistanke og fokus rettet mot oss, noe som stod i kontrast til hvor lite tilstedeværende hun ellers var overfor barnet under selve legetimen.
Da barnet sa ha det direkte til legen, så hun på barnet, men valgte å ikke svare og så i stedet ned på telefonen. Avslutningen ble dermed litt klein og uten noen naturlig avrunding.
Helhetsinntrykket er en konsultasjon preget av hastverk, hardhendt gjennomføring og lite åpenhet for dialog. Basert på denne opplevelsen kan jeg ikke anbefale verken denne legen eller dette legesenteret til andre foreldre.
Ikke å anbefale - bare å finne en annen.
Lege: Jon-Roar Hoff SkrevetBrutal og ingen empati. Gjennomgikk bl.a. cystoskopi og etterfølgende har jeg ikke hatt annet enn trøbbel for han dyttet sannsynligvis rundt på blæresteien og den etterfølgende urinveisinfeksjonen trengte 3 x antibiotika.
Utrygg, manglende empati og nedlatende
Lege: Bente Kvenshagen SkrevetHvis dere skal få henvisning fra fastlegen for barnespesialist hadde jeg absolutt krevd å ikke få henvisningen sendt hit.
Vår erfaring er at dette er en lege som 100% mangler empati, evne til lytte både på barn og foreldre og ikke minst som helse profesjon trygge både pasient (som for øvrig alltid er et barn) og foreldre. En utrolig utrivelig kvinne som er nedlatende og blir kraftig provosert hvis man stiller spørsmålstegn til det hun diagnostiserer (OVER TELEFON). For tid er en mangel vare og bare fordi man har fått henvisning betyr ikke at man får hjelp av henne.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?