Om vurderingeneSiste vurderinger av Legevakt Vest Silurveien
Trygg, imøtekommende
Lege: Marianne Rud Hatle SkrevetJeg har vært hos mange forskjellige psykologer for å få hjelp. Den eneste som virkelig har hjulpet meg med å kunne få tilbake et normalt liv, uten at mine psykiske problemer holder meg tilbake er Marianne. Hun er helt fantastisk! Tusen takk Marianne og Oslo legevakt vest for super pasient oppfølging.
Kunnskapsrik og vennlig
Lege: Linnea Torsnes SkrevetFått god og effektiv hjelp for en hudlidelse jeg trodde jeg bare måtte godta og leve med. Linnea er dyktig, forståelsesfull og flink til å skreddersy behandlingen slik at man oppnår et godt resultat. Det føles trygt og behagelig å gå til henne. Anbefales på det sterkeste.
En fantastisk hudlege
Lege: Linnea Torsnes SkrevetEn fantastisk og vennlig lege som er profesjonell og behagelig. Informerer og veileder på en måte som fikk meg til å føle meg trygg på at bedre hudlege finnes ikke! Anbefales!
Sympatisk og flink
Lege: Ingemar Havemann SkrevetJeg ble operert av øyelege for tunge øyelokk i 2010, det var dessverre ikke en vellykket operasjon. Ingemar opererte meg på nytt i 2021, resultatet er fint. Jeg er meget fornøyd, han kan virkelig anbefales.
Hjelpes! Endelig fikk jeg riktig behandling
Lege: Linnea Torsnes SkrevetEn fantastisk hyggelig og dyktig lege som hjalp med med mine solskader og forstadier til hudkreft.
Profesjonell, kan trygt anbefales