Om vurderingeneSiste vurderinger av Oslo Hjerteklinikk AS
Velfig fornøyd
Lege: Akram Zalmai SkrevetJeg har akkurat vært hos Akram,fantastisk lege,følte virkelig jeg ble godt ivaretatt
Jeg er virkelig fornøyd,ble nøye undersøkt.
Mvh
[Navn fjernet av moderator]
Hyggelig og proff hjertelege
Lege: Akram Zalmai SkrevetOppfølging av hjertet etter klaffelekkasje. Fikk henvisning raskt, og god informasjon.
Legen var en trygg og imøtekommende person med tilsynelatende lang erfaring.
Trygg og god plass…
Lege: Akram Zalmai Skrevetå være på når man ikke helt forstår hva som skjer på innsiden. Dr Zalmai tok i mot meg som vi var gamle bekjente og det føltes bare godt å være der fra første sekund. Nå går jeg rundt med en hjertemonitor i 24 timer, som jeg har gruet meg til, men gleder meg til å møte Dr Zalmai igjen så da går det bra. Føler meg så veldig ivaretatt. Ikke nok med bare ham og fastlegen min, som også er helt topp, så blir hjertet også scannet for sikkerhets skyld. Jeg ser frem i mot å ikke være bekymret hele tiden. Anbefaler Dr Zalmai til alle som trenger å sjekke hjertet.
Fantastisk det kunne ikke bli bedre
Lege: Akram Zalmai SkrevetFølte meg i meget gode hender
Han gjorde en fantastisk undersøkelse og resultatet ble raskt informert. Jeg kunne ikke fått en bedre behandling
Hyggelig lege og betryggende konsultasjon
Lege: Akram Zalmai SkrevetEn imøtekommende og trivelig lege som utførte en grundig undersøkelse på en svært profesjonell måte. Legen tok seg god tid og forklarte på en grei måte om undersøkelsen og resultatene.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?