Om vurderingeneSiste vurderinger av Bekken og Barn Skøyen
Trygg og kunnskapsrik
Fysioterapeut: Marina Nedovic SkrevetMarina møter meg alltid med et smil og viser at hun bryr deg. Hun har hjulpet meg med smerter i halebeinet etter fødsel, med trykkpunktbehandling, tøying og øvelser for å styrke musklene i bekkenbunnen. Opplever at hun sitter på mye kunnskap og vet hva hun gjør. Kan anbefale henne sterkt!
Veldig dyktig
Fysioterapeut: Marina Nedovic SkrevetJeg har fått så god hjelp av Marina for hofte- og ryggplager før og etter fødsel. Hun har gitt meg behandlinger som har løst opp veldig vonde låsninger, og gitt meg øvelser og veiledning for hvordan jeg kan jobbe med å løse opp og trene opp musklene videre. Marina er alltid kunnskapsrik, mild og hjelpsom, og har reddet meg nå flere ganger fra smerter og bevegelseshemninger.
Trygg og god kompetanse på babyer
Kiropraktor: Ingvild Nordrum Hansen SkrevetHar gått til Ingvild med baby fra baby var 3-4 mnd etter anbefaling fra andre. Vi hadde en baby som skrek mye, og en del refluks/gulp, samt spenninger etter setefødsel (og kort tungebånd). Ingvild tar seg tid til å forklare og sette seg inn i situasjonen, og skaper fortrolighet både hos baby og foreldre. Hun har mye og god kompetanse på babyer, spenninger (feks ifm fødsel), inkludert kort tungebånd / tungebåndsproblematikk.
Vi endte med å klippe tungebånd på baby (på Bambusklinikken), men fortsatte med bodywork hos Ingvild. De kommuniserte godt sammen, så det fungerte utmerket.
Har følt på at vi har vært i gode hender hos Ingvild, og fått god veiledning. I tillegg er hun fleksibel, og legger opp til best mulig løp for baby, samt ikke pusher på for mye behandling.
I retroperspektiv hadde vi tatt med vår gråtende/skrikende baby til Ingvild mye tidligere for å få kyndig hjelp.
Rask bedring av symfysesmerter
Kiropraktor: Elisabeth Christina Aas-Jakobsen SkrevetEtter min første fødsel, hadde jeg store smerter i symfysen i lang tid. Etter 6 uker gikk jeg til manuelterapaut og fikk øvelser og massasje. Det hjalp litt, men selv med denne hjelpen klarte jeg ikke løfte baby i vogndelen ett halv år senere. Selv etter ett år, hadde jeg fortsatt en del smerter i symfysen.
Etter min andre fødsel, 4 år senere, fikk jeg igjen veldig vondt i symfysen. Denne gangen oppsøkte jeg kiropraktor hos Bekken og barn på Skøyen, etter bare 2 uker etter fødsel. Da hadde jeg så vondt at jeg ikke klarte å gå i barnehagen for å hente dattera mi. Å snu meg i senga var et mareritt, og å ta av sko var noe av det mest smertefulle jeg kunne gjøre. Jeg møtte Elisabeth som kunne fastslå at jeg hadde flere låsninger. Med hennes dyktige hjelp og kompetanse, merket jeg stor forbedring etter bare to behandlinger! Har du bekkenproblematikk, anbefales Elisabeth på det varmeste. Hun vet hva hun holder på med!
Dyktig og omsorgsfull!
Fysioterapeut: Marlene Danielsen SkrevetJeg har gått til Marlene under mitt andre svangerskap etter å ha slitt med stivhet og smerter i bekkenet – og allerede etter bare noen få timer har jeg merket stor bedring. Hun møter deg alltid med et varmt smil, er omtenksom og utrolig dyktig i faget sitt. Jeg føler meg alltid trygg og godt ivaretatt hos henne. Anbefales virkelig – både for gravide og ikke-gravide! Gleder meg til videre oppfølging etter fødsel også. 🌸