Bekken og Barn Skøyen

Hoffsveien 13 0275 Oslo

Siste vurderinger av Bekken og Barn Skøyen

Trygg og dyktig kiropraktor

Kiropraktor: Helene Mejdell Skrevet

Vi tok med datteren vår til Helene fordi hun slet mye med luft i magen og generelt ubehag. Hun var ofte utilpass, og vi ønsket å prøve noe som kunne hjelpe. Etter noen få besøk hos Helene merket vi tydelig bedring. Datteren vår virker roligere, har mindre plager og har det generelt mye bedre. Helene oppleves som trygg, rolig og veldig flink med barn. Vi er svært fornøyde med oppfølgingen og kan varmt anbefale henne videre.

Dyktig og kunnskapsrik

Fysioterapeut: Marina Nedovic Skrevet

Etter å ha vært hos ulike behandlere med mine problemer, var det først da jeg møtte Marina at jeg fikk en forklaring på plagene mine og et målrettet treningsopplegg. Hun virker til å ha mye kunnskap om bekkenrelaterte plager. Hun er lyttende, tester fremgang underveis, og justerer treningen etter behov. Jeg har blitt så mye bedre av mine plager, og hun har reddet meg flere ganger når noe akutt har oppstått.

Veldig fornøyd!

Fysioterapeut: Marina Nedovic Skrevet

Har gått til Marina med bekkensmerter under graviditet og opptrening av fremfall etter fødsel. Hun er kunnskapsrik og går metodisk til verks. Veldig fornøyd med behandlingen som har vært til stor hjelp for meg!

Trygg og kunnskapsrik

Fysioterapeut: Marina Nedovic Skrevet

Jeg anbefaler Marina på det varmeste. Hun er svært faglig flink, men også veldig behagelig. Min opplevelse er at hun tar meg og mine plager på alvor og lager et skreddersydd behandlingsopplegg som justeres ved behov. Hun tar seg god tid og besvarer mine spørsmål på en god måte slik at jeg føler meg godt ivaretatt. Anbefaler henne på det varmeste.

Dyktig og tillitsfull

Fysioterapeut: Marina Nedovic Skrevet

Marina fremstår som svært kunnskapsrik og faglig trygg. Hun gjør gode vurderinger, tilpasser behandlingen etter utvikling og identifiserer presist både årsak til smerte og effektive tiltak for bedring. Anbefales varmt