Bekken og Barn Skøyen

Hoffsveien 13 0275 Oslo

Siste vurderinger av Bekken og Barn Skøyen

En kunnskapsrik, empatisk og dedikert fysioterapeut

Fysioterapeut: Marlene Danielsen Skrevet

Jeg er utrolig takknemlig for hjelpen jeg har fått av Marlene i forbindelse med bekkenplager under svangerskap. Fra første møte har hun vært positiv, lyttende og svært proaktiv i å finne årsaken til smertene mine.

Marlene er engasjert, faglig trygg og har vært god på å tilpasse behandlingsløpet etter mine behov. Hun har gitt meg konkrete og effektive øvelser, samt gode råd, som har hjulpet meg å bli kvitt bekkenplagene mine.

Jeg kan varmt anbefale Marlene til alle som søker en kunnskapsrik, empatisk og dedikert fysioterapeut. Hun har virkelig gjort en forskjell for meg!

Dedikert og dyktig

Kiropraktor: Elisabeth Christina Aas-Jakobsen Skrevet

Elisabeth har gjort underverker med kroppen min etter ulike skader i ben og skulder. Hun jobber helhetlig på en måte jeg ikke har opplevd tidligere. Det er utrolig å merke hvordan hele kroppens nervesystem går til ro etter hver behandling. Jeg kan anbefale Elisabeth på det sterkeste!

Anbefales på det varmeste!

Kiropraktor: Ingvild Nordrum Hansen Skrevet

Jeg kom hit med sønnen min på tre uker som hadde stiv nakke, og vi har fått utrolig god hjelp. Hun er genuin, faglig dyktig og oppriktig engasjert i pasientene sine. Hun ser helheten og har god oversikt over andre typer behandlinger som kan støtte opp, også utenfor eget fagfelt. I tillegg er hun personlig og varm – du merker at hun virkelig bryr seg. Anbefales på det sterkeste.

Kunnskapsrik og varm terapaut

Kiropraktor: Elisabeth Christina Aas-Jakobsen Skrevet

Jeg gikk til behandling hos Elisabeth de siste ukene av svangerskapet, det var helt avgjørende for å ha en fungerende kropp og god trivsel de siste ukene. Jeg har også fått videre oppfølging etter fødsel for å løsne opp på vondter som har satt seg etter fødsel, det har vært helt fantastisk.

Dyktig og effektiv

Kiropraktor: Helene Mejdell Skrevet

Jeg kom til Helene med vonde bekkenplager etter svangerskap. Helene er effektiv, kunnskapsrik og en dyktig behandler som har hjulpet meg med å bli kvitt plagene etter kun noen få behandlinger. Vil absolutt anbefale Helene!