Atlasklinikken Oslo

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Telefonnummer 22 33 10 50 22 33 10 ...
Fridtjof Nansens plass 8 0160 Oslo

Mer informasjon om vurderinger kan finnes på siden Ofte stilte spørsmål.

Siste vurderinger av Atlasklinikken Oslo

Veldig kunnskapsrik og dyktig

Kiropraktor: Robert James Cooper Skrevet

Jeg har slitt med smerter i kneet og fikk påvist slitasjegikt i indre menisk for noen år siden. Den første ortopeden som så på MR bildene trodde jeg var så skadet at jeg burde sittet i rullestol, en annen ortoped mente jeg burde bytte hele kneet innen 5 år. Dette har jeg følt at er feil hele veien. Jeg har vært til en mengde fysioterapeuter, stamcellebehandling, laserterapi med mer, uten resultat. Nå har jeg gått til behandling og oppfølging hos Rob i snart 1 år og jeg blir sakte, men sikkert bedre. Vi jobber med å få muskulaturen rundt til å fungere riktig og jeg kan nå gå 2t i fjellet uten å merke noe i kneet dagen etterpå. Rob ser helheten på en helt annen måte. Jeg vil anbefale alle som ikke føler at den «tradisjonelle» tilnærmingen til skader fungerer eller stemmer for seg, å prøve Rob før du gjør noe drastisk som operasjon eller lignende.
Rob er veldig mye mer enn bare en kiropraktor, han ser sammenhenger ingen andre jeg har vært borti tidligere gjør. I mitt tilfelle handler det om kompensering og feilbelastning over tid, som jeg nå må rette opp. Rob er trygg, hyggelig, kunnskapsrik og systematisk i det han gjør. Jeg anbefaler han virkelig.

Følte meg endelig forstått

Kiropraktor: Robert James Cooper Skrevet

Jeg har gått lenge med mye spenning og stivhet i kroppen, begrenset bevegelse og en følelse av at kroppen holder meg igjen når jeg går og beveger meg. Det har vært vanskelig å forklare til andre, fordi det ikke nødvendigvis alltid synes utenfra hvor ubehagelig og anstrengt bevegelse faktisk føles.

Robert er den første jeg har vært hos som jeg føler virkelig har forstått hva jeg prøver å beskrive. Han tar seg god tid til å lytte, observere og finne ut hvor spenningene kommer fra, i stedet for bare å se på én muskel eller ett område isolert. Han har også hjulpet meg med å forstå mer av sammenhengen mellom nervesystemet, stress/fryktrespons, traumer og hvordan kroppen min reagerer og holder på spenning.

I timene har vi blant annet jobbet med områdene der jeg holder mye spenning, og med å lære kroppen at det er trygt å puste og bevege seg uten å måtte stramme seg hele tiden. Etter timene føler jeg meg ofte roligere, mer til stede i kroppen og mindre stiv. Bevegelsene føles friere, tryggere og mindre begrenset.

Jeg setter veldig stor pris på at Robert faktisk tar det jeg beskriver på alvor og prøver å forstå hva som skjer, i stedet for bare å si at noe «ser riktig ut». Jeg har følt meg veldig misforstått rundt dette tidligere, så det har betydd mye å endelig møte noen som faktisk skjønner sammenhengen mellom kroppen og nervesystemet

Fantastisk kiropraktor!

Kiropraktor: Robert James Cooper Skrevet

Jeg slet med store plager etter en hjernerystelse og var ganske motløs før jeg kom til Rob. Jeg var ekstremt lyssensitiv og hadde vært nesten 5 måneder i et mørkt rom. Jeg brukte en dykkermaske sprayet med bengalack (da blir den helt lystett) for å kunne reise til behandling. Allerede etter første behandling merket jeg en betydelig bedring, og etter 6 uker kunne jeg være ute i solen uten solbriller! Jeg merket også en bedring i den kognitive utmattelsen. Rob er kunnskapsrik, varm og har et oppriktig ønske om å hjelpe. Jeg er så takknemlig for hjelpen jeg har fått, og håper andre med liknende plager også drar til Rob!

Fantastisk

Kiropraktor: Robert James Cooper Skrevet

Han har en holistisk tilnærming med resultater.
Jeg slet med PCS - gikk til andre "experter" og konvensjonelle fastleger m.m. uten noe fremgang. Helt fra første behandling, med de "rareste" grepene - gjorde at jeg følte meg umiddelbart bedre. Kjenner til flere med PCS som dessverre har måttet gå ned "ufør"-løypa, og var redd at jeg skulle bli en del av statistikken. Heldigvis ble jeg fikset, holdt meg frisk nok til å være i arbeid etter 2 uker. Varm, positiv og interessant behandling. Man lærer mye om kroppen og nevrologien - og hvor mye den faktisk styrer ens egen helse.

Beste helserelaterte behandlingen jeg har hatt gjennom mitt liv.

Skulle ønske at resten av helsevesenet kunne ta en tur - og lære litt.

Trygg og kunnskapsrik

Kiropraktor: Robert James Cooper Skrevet

Rob er en svært kunnskapsrik kiropraktor som finner rotårsakene til helse problemet ved hjelp av kiropraktikk og supplerende muskeltesting.
Jeg har blitt frisk etter mange års helseutfordringer og er takknemlig for å være uten smerter. Med forebyggende behandling har jeg tro på at jeg fortsatt vil holde meg frisk.
Jeg gir Rob min aller varmeste anbefaling.