Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Nesttun Bergen
Trygg
Lege: Eirik Johan Solheim SkrevetJeg er veldig fornøyd med mitt besøk , ble godt tatt i mot før jeg gikk inn på operasjonsbordet, lege forklarte hva de skulle gjøre, alt personell synes jeg var veldig behagelige, fikk svar på det jeg spurte om og har i dag også blitt oppringt helsepersonell, veldig bra
Arild
Hjelpsom, nøye og imøtekommende
Lege: Tine Cecilie Sælensminde Wingsternes SkrevetJeg fikk en god følelse av å bli tatt vare på.
Rolig og nøye.
Hun gir grundig informasjon så du ikke trenger å være redd for at du ikke vet hva du skal gjøre før og etter operasjon.
Veldig fornøyd med opplevelsen og resultatet
Veldig behagelig og flink
Lege: Ole Aleksander Jonsbu Dyrkorn SkrevetHar vært hos ham flere ganger. Veldig behagelig, tillitsvekkende og flink. Han tar meg for på alvo, foklarer tillitsvekkende. Veldig godt resultat.
Behagelig og trygg!
Lege: Trond Ellingsen SkrevetEtter å ha motet meg opp for det i mine øyne er pinlig undersøkelse ser jeg i etterkant at det var bortkastet energi!
På Aleris Nesttunble jeg møtt av en fantastisk lege som trygget meg fra første stund!
Undersøkelsen gikk over forventning da han var effektiv og ikke minst møtte mine behov og forklarte alt underveis.
Så takknemlig for at jeg møtte en så omsorgsfull, kunnskapsrik og erfaren mann !
Anbefales på det sterkeste!
Veldig fornøyd!
Lege: Marit Nordskar SkrevetKunne ikke kommet til en bedre kirurg. Voksen varm og utrolig dyktig fra ende til annen! Veldig fornøyd med resultatet og følte meg ivaretatt på alle måter!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?