Aleris Drammen

Din klinikk?Ta eierskap til denne profilen Gjør krav på profilen

Albumsgate 9 3016 Drammen

Siste vurderinger av Aleris Drammen

Profesjonell, varm og til stede.

Lege: Marit Catherine Orhagen Skrevet

Hun er en lege som ser deg, tar deg på alvor og kommer med gode forslag underveis. Jeg opplevde å være i trygge hender - fra start til kontrolltimen nå i august.

Kompetent, trygg og tydelig i kommunikasjon

Lege: Marit Catherine Orhagen Skrevet

En tydelig kompetent og meget sympatisk lege. Hun kommuniserer tydelig, er trygg og sympatisk. Anbefaler henne på det sterkeste!

Dyktig og informativ

Lege: Miray Al-Mustafa Skrevet

Jeg har på nytt vært hos Mira med solskader i ansiktet. Hun tar seg tid til å lytte, og hun er meget dyktig til å forklare. Jeg velger å gå til henne fordi jeg føler meg svært trygg på hennes kompetanse.

Fantastisk rolig og trygg kirurg

Lege: Marit Catherine Orhagen Skrevet

Marit Catherine er en fantastisk dyktig og kunnskapsrik lege og kirurg. Du blir tatt godt i mot, hun ser deg, hun har en ro og trygghet som beroliger deg. Opererte øyelokk hos henne og man ikke se at jeg har operert de.

Utmerket Årets meg for Eves og kommer

Lege: Arne Kristian Aune Skrevet

Operert 10-11 juni i høyre hofte. Går m krykker og rullator inne. Det går greit, lite smerter. Går ikke ute enda. Ikke prøvd å gå i trapper. Venstre bein helt ok. Høyre bein: lår og legger verker litt når jeg går. Venstre fot noe hoven. Ellers ok å sitte og å sove, og greit å få lagt seg i senga. Store blåmerker bak høyre kne og i skrittet foran, men ikke smerter