Om vurderingeneSiste vurderinger av Aleris Drammen
Trygg og dyktig
Lege: Marit Catherine Orhagen SkrevetMarit Catherine gjorde opplevelsen av brystreduksjon svært god. Hun er faglig dyktig, skaper trygghet i prosedyren og er meget tilgjengelig. På bakgrunn av hennes kunnskap har hele prosedyren, til tross for betennelse i etterkant, vært bare positiv! Jeg har blitt godt ivaretatt på alle måter. Hun kan trygt anbefales!
Rolig, hyggelig og kunnskapsrik
Lege: Marit Catherine Orhagen SkrevetGod forklaringer på hva som skjer før, under og etter operasjon. Legen var veldig trygg å rolig under operasjonen. Jeg følte at jeg ble godt ivaretatt på klinikken hele tiden. Jeg er superfornøyd med resultatet.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Miray Al-Mustafa SkrevetMeget godt mottatt og ivaretatt. En av de fremste legene på sitt felt. Grundig og viste bred forståelse.
Trygt og profesjonell
Lege: Marit Catherine Orhagen SkrevetEtter å ha søkt hjelp fra mange ulike leger, ble jeg endelig møtt med forståelse og vilje til å finne en løsning. Følte meg trygt og ivaretatt fra dag én.
De är väldigt bra!
Lege: Marit Catherine Orhagen SkrevetHade tagit bort en föflekk för analys och nu måste dom operera bort 15x15 mm på mitt vänstra öra. Fick en fin förklaring vad hon skulle göra. Det blev ett fantastiskt bra resultat är så förnöjd. Tusen tack Marit Catherine Orhagen 👌🌹