Om vurderingeneSiste vurderinger av Magnat Center
Veldig hjelpsom
Lege: Gisle Granhus SkrevetUten Gisle hadde jeg nok ikke klare å fungere daglig. IV behandlingen gjør at jeg får "nullstilt" smertene og får noen dagers "pause".
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Gisle Granhus SkrevetJeg har vært pasient hos Granhus i mange år. Uten hans hjelp hadde min fysiske og psykiske helse vært betydelig svekket. Granhus strekker seg langt for sine pasienter, og bruker tid på hver enkelt.
Smertelindring
Lege: Gisle Granhus SkrevetEn fantastisk sympatisk og dyktig lege. Tar deg på alvor, og skjønner at man har behov for smertelindring.
Hadde det kkke vært for Gisle sin meget gode kompetanse på smertelindring, hadde jeg vært sengeliggende og ikke hatt et sosialt liv !
Uvurderlig for min livskvalitet
Lege: Gisle Granhus SkrevetUten behandlingen jeg får hos Gisle blir jeg liggende mer eller mindre hele tiden , med behandlingen jeg får hos Gisle gjør det så jeg kan fungere sånn tålig i det daglige . Før jeg startet med behandlingen var jeg mere enn 90% sengeliggende , så for meg er det helt uvurderlig å få denne behandlingen , da kan jeg faktisk få være med på litt som f.eks være med å gå turer i skogen , klare å utføre noe av det daglige gjøremål i hjemmet , gå ut å spise middag på restaurant en sjelden gang,
Jeg blir møtt av Gisle med god forståelse for mine helse problemer og føler at jeg blir godt tatt vare på å så jeg skal ha det så bra som mulig i min situasjon.
Uten Gisle og teamet hans vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre.
De rundt meg sier også at de ser hvor god nytte jeg har av behandlingen og at de ser når det er nærme ny behandlings dag.
Jeg anbefaler på det sterkeste Gisle .
Omsorgsfull svært nødvendig smertebehandling
Lege: Gisle Granhus SkrevetMeget ubeskrivelig fantastisk god behandling og omsorg som jeg helt avhengig av hver 3.uke. skulle ønske hver 2.uke. Jeg har full fibromyalgi, 2 prolaps nakken og nedre korsrygg samt kronisk bekkenleddsyndrom og migrene. Jeg går med sterke faste medisiner hver dag morgen og kveld, andre sterkere medisiner ved behov samt smertebehandling hos dr Gisle hver 3.uke. Smertebehandling hjelper meg noe bedre fungerende 5-10 dager. De 7-10 dager før behandling har jeg sterke smerter tross daglige faste medisiner; kroppen verker fra topp til tå (migrene, prikkinger, nummenhet og andre symptomer som tåkesyn, oppblåsthet...m..m), stivner, låsninger...
Jeg har hatt smertebehandling siden 2011. Vært henvist til Ullevål, Ahus, Nevrolog i Sandvika for alternativ hjelp, men ble henvist tilbake til Magnat medisinske senter, dr Gisle Granhus. Jeg har en ganske oppfattende kronisk smertesyndrom over hele kroppen. Uten smertebehandling på Magnat medisinske senter, blokade med IV-behandling hadde jeg ikke fått noen "gode" og fungerende dager.
Som tidligere skrevet har jeg vært på Ullevål universitetssykehus og Ahus men ble henvist tilbake til Magnat medisinske senter da sykehusene ikke kunne hjelpe meg med den vedvarende smertebehandling jeg får hos Magnat medisinske senter.
Dr Gisle Granhus er en fantastisk ubeskrivelig omsorgsfull anestesilege som setter pasienter øverst.
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?