Huseby Legesenter

Stasjonsveien 69 0771 Oslo

Siste vurderinger av behandlere ved Huseby Legesenter

Virkerlig ser meg som person og tror på meg

Lege: Hicham Safiani Skrevet

dr Hicham er veldig vennlig, tar virkelig god tid til å høre på meg og tar meg på alvor. Han er grundig med undersøkelsene sine og nøler ikke med å sende viderehenvisning for saker hvor jeg trenger videre utredning.
Jeg er veldig fornøyd med dr Safiani!

Dyktig lege

Lege: Hicham Safiani Skrevet

Har hatt Hicham som min fastlege siden 2022 og er veldig fornøyd! Har kommet til Huseby legesenter flere ganger med diverse problemer og blir der møtt av en lege som lytter og gir meg hjelpen jeg trenger. Samtidig er Hicham realistisk og fremstår kompetent, noe som har vært beroligende når man har bært på stress knytta til egen helse

Anbefales ikke

Lege: Irene Brigitte Ilse Witt Skrevet

Hun var grei nok i starten, men fremstår overarbeidet og lei. Har skjedd at hun har blandet meg med en annen pasient, og glemt hva hun har sagt. Hun svarer noen ganger kjemperaskt på konsultasjoner, andre ganger tar det 1-2 uker og noen ganger lar hun være å svare.

Når hun henviser videre blir de ofte avslått fordi hun skriver upresist. Har også opplevd kommunikasjonsproblemer.

Hun er veldig hyggelig noen ganger, andre ganger arrogant. Litt humørsyk og overarbeidet kan det virke som.

I tillegg er det lang telefonkø og evig lang ventetid. Få ledige timer.

Anbefaler å velge en annen lege.

Bra inntrykk, men klarer ikke skrive ut resepter

Lege: Hicham Safiani Skrevet

En lege som jeg føler ser deg, og prater med deg. Humor har han også! Men; når jeg to ganger ber om resept på pollenallergi-tabletter inne på HelseNorge, og ikke klarer godkjenne de noen av gangene. Ja.. Det er et dårlig inntrykk når en lege ikke engang får til dét.

Selvgod og lite imøtekommende

Lege: Abu Sina Mohamed Tarique Sikder Skrevet

På grunn av mye svimmelhet i det siste gikk jeg til min fastlege for å diskutere bruken av blodtrykk medisinen. Ifølge mine målinger hadde jeg altfor lavt BT, derav svimmelheten. Men nei, jeg måtte bare fortsette å ta medisinen videre. Så spurte han om jeg tar kolesterol medisin, han hadde foreskrevet siste gang. Jeg svarte at jeg har endret kostholdet for å senke kolesterolet naturlig, for å slippe alle bivirkningene av pillene. Da ble han temmelig irritert og sa at det er umulig uten medisin. At jeg som har Takotsubo (Broken Heart Syndrom, som jeg hadde i 2012), må jeg ta både BT og kolesterol medisin.
(forestenTakotsubo er IKKE varig tilstand!)
Hva med svimmelheten min da? Så foreslo jeg å prøve to uker uten BT piller og han motvillig samtykket.