Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Andøy legetjeneste
En klok, empatisk og omsorgsfull lege
Lege: Audun Einarson Aarli SkrevetAudun er en enestående lege som ser hele mennesket i pasienten. Da min fastlege var utilgjengelig, ble jeg tett fulgt opp av Audun som vikar. Allerede fra første time var det tydelig at han tar pasienten på alvor og er handlekraftig, samtidig som han viser omsorg og forståelse.
Audun er klar og tydelig i samtaler, og det er tydelig at han har fokus på å etablere gode relasjoner. Han er kunnskapsrik, oppmerksom og plukker opp små detaljer som lett kan bli oversett. Audun følger pasienten opp, og viser en trygg blanding av empati og profesjonalitet gjennom hele oppfølgingen.
Audun er lett tilgjengelig, presis og pålitelig.
Jeg er strålende fornøyd med Audun som nå er min fastlege, og anbefaler han på det sterkeste.
Hyggelig, men tar ikke plager på alvor
Lege: Bjørn Fredrik Lie SkrevetVeldig hyggelig lege, enkel å prate med, men mye beskyldes dessverre på diverse mangler av jern, vitamin d og annet. Byttet lege, og viste seg at problemene skyldes noe helt annet.
Dyktig og grundig fastlege
Lege: Bjørn Fredrik Lie SkrevetSvært fornøyd med Bjørn Fredrik som fastlege. Han er flink til å lytte og å vise forståelse.
Gjør en grundig jobb, fremstår engasjert og oppriktig interessert i pasientens beste.
Kan anbefales
Min fastlege
Lege: Simen Viker Brekke SkrevetMeget tillitsfull, imøtekommende og flink lege. Min hittil helt klart beste fastlege. Håper han blir her i mange år.
Tror en må lete lenge for å treffe maken til behagelig å trygg lege!!!
Lege: Bjørn Fredrik Lie SkrevetEr så glad å fornøyd for å har fått Bjørn Fredrik som fastlege!!! Ting begynnte virkelig å skje etter første konsultasjon hoss Bjørn Fredrik!! Håper virkelig at han blir værende i Øksnes!!!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?