Om vurderingeneSiste vurderinger av Psykologspesialist Anne Cecilie Larsen
Dedikert, vennlig, forståelig, dyktig og genuin
Psykolog: Anne Cecilie Larsen SkrevetVært på 11 timer hos Anne og kan trygt si hun vet hva hun driver med og du får hjelp hvis du er åpen for det.
Tok godt vare på meg og guidet meg gjennom hele reisen min fra ekstrem angst til null angst. Kan skrive uendelig om henne men det er best at dere selv opplever hvor dyktiv hun er.
Kjempe takknemlig for å ha funnet en så dyktig person som har klart å hjelpe meg, ingen tidligere erfaringer har hjulpet meg sånn her.
Trygg, faglig dyktig og ærlig
Psykolog: Anne Cecilie Larsen SkrevetAnne Cecilie er den beste psykologen jeg har gått til. Hun har evnen til å se pasienten for akkurat hvem de er og er ikke redd for å si sin ærlige mening, noe jeg personlig setter veldig pris på. Hun er utrolig faglig dyktig, varm og omsorgsfull. Anbefaler henne på det aller sterkeste, Norges desidert beste pyskolog❤️
Trygg og ivaretakende psykolog som anbefales!
Psykolog: Anne Cecilie Larsen SkrevetVeldig hyggelig og ivaretakende psykolog. Hun er oppriktig interessert i å hjelpe, og hun er lett tilgjengelig når man har behov for det. Anbefales!
💙 Visste du at Legelisten årlig har over 3 millioner brukere?