Anne Marthe Boldingh
- Allmennmedisin
- Barnesykdommer
Har tid til meg som pasient. Behjelpelig og stiller gode diagnoser. Tar for meg de rette avgjørelsene.
Gir trygghetsfølelse.
Byttet til henne fordi omtalen sa at hun var dyktig og omgjengelig. Dette holdt seg i starten, men etterhvert viste det seg at hun var neglisjerende og arrogant. Andre bør ikke forvente god hjelp om det er snakk om kompliserte problemstillinger. Advarer herved.
Hun er dyktig og flink til å se dine problemer. Når jeg kom inn så ble jeg undersøkt og fikk fort svar på hva jeg måtte gjøre.
Er så takknemlig for at jeg har hatt deg som fastlege i mange år. Lykke til på reisen videre😊...........
Meget strukturert, effektiv og ryddig lege. Går rett på sak, virker svært oppdatert faglig og gir gode råd - alltid med glimt i øyet. Hyggelig og lyttende lege som stiller gode spørsmål. Virker som hun tar meg som pasient svært alvorlig og setter inn de tiltak straks som hun mener er nødvendige.
En lege som utvilsomt kan sin jobb rent faglig og samtidig er en god menneskebehandler. Jeg føler meg 100 % trygg hos henne og godt ivaretatt på alle måter.
Anbefales på det sterkeste. Attpåtil veldig kul type!